Kolega, ki dela v Gorenju na servisu pravi, da če že Gorenje potem serijo/tip DW 50.2, baje trgovci vedo kateri so to, ker komercialne oznake so drugačne.Ok potem se z odpiranjem vrat ne bom preveč obremenjeval, sem pač za časom ostal.
A "boljši" gorenje pomivalc je dandanašnji že za kupit? Ali kaki beko z vrha ponudbe?
ko se odprejo vrata ni nič pare. To se zgodi kakih 5, 10 minut pred koncm programa, s tem da se predhodno posoda ohlaja kake pol ure. Vsaj moj smeg je tko narejenAja, menda eni stroji sami odprejo vrata po koncu pranja, da spustijo paro. Tega nočem. Pa wifija tudi ne, wtf.
kako omaro? kaj imaš iz papiraj omaro? drugače se na robe zalepijo zaščite (pride zraven). , če ne pa pustiš da je zaprt.Mene pri odpiranju vrat matra, da bo s spuščanjem pare uničil omaro. Wifi pa par centov več in nekaj kar lahko crkne. Brez, da zasebnost vmešavam.
Tole z gornjo košaro sem pozabill rečt, da je kar musTretja gornja košara za pribor je X krat boljša od one košarice spodaj.
ja fak še to da moram pazit... jaz sem mislil, da front vzamem in na drugega našraufamPreveri pa ali ti ta vgradni paše na tvoje omarice od kuhinje.
Saj ravno zato.ja fak še to da moram pazit... jaz sem mislil, da front vzamem in na drugega našraufam
kuhinja ni nova
jaz bi pogledal za kakim whirlpoolom ki je v bistvu hotpoint ariston. So dobri strojčki precej nudijo, cene niso bavbav, edin servis poglej kje je v tvoji bližini za vsak slučaj, ga vzameš v harveynormanu z dokupljeno 7 letno garancijo in maš naslednjih 7 let mirksz
Kaj je zdajle za kupit in kje? Po mnogo letih mi je bosch shodil z napako e15 (protipoplavna zaščita) in ga ne mislim rihtat.
Nisem noro zahteven, važno, da opere , pa 5 let garancije je velik plus, ker je dandanašnji baje že vse en klump. Znamka mi je skoraj vseeno katera.
Zadnja leta se je višina kuhinjskih pultov povišala in sedaj obstajajo povišani pomivalci (xl izvedba). Mogoče zato.Saj ravno zato.
Sicer ne vem v čem je fora, ker sem potem takoj na eni kuhinji menjal AEG za nek čip šit stroj, pa je vse pasalo.
Mi smo morali dati kuhinjo dol in dvignit za 3 cm vse skupaj, ker se drugače vrata pomivalca ne bi popolnoma odpirala. Malo smo spregledali geometrijo montaže pomivalca, smo preverili samo vertikalne odmike.Zadnja leta se je višina kuhinjskih pultov povišala in sedaj obstajajo povišani pomivalci (xl izvedba). Mogoče zato.
Ne ni v tem problem, pač pa to kar piše Johan.Zadnja leta se je višina kuhinjskih pultov povišala in sedaj obstajajo povišani pomivalci (xl izvedba). Mogoče zato.