Teslo v Tesli Y

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.737
4.956
113
Ful sem pomirjen. ;)

Citroen C5 Aircross s fejkanimi lED žarometi je ob najmanjši lučki nasproti preklopil na kratke. Kamera na Tesli ne loči gabaritnih luči kamionov in okoliških luči ob cesti. :(

A se voziš 88km/h za kamioni? ;)

Večina sodobnih matrixov na AC (hitrost >90+) samodejno deluje tako da izkjuči levi snop oz. ga precej (pre)agresivno zapira. Torej dovolj je samo malo odboja svetlobe pa odreže cel levi del oz. kar celo levo dolgo luč.

Glede VAG grupe, še v času xenona so imela VAG vozila AC režim luči (Autobahnlicht) pri čemer je avto snop "premaknil" naprej in v desno. Dvomim da danes z matrixom počne kaj drugače.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
16.138
5.716
113
Pa saj če tovornjakar nazaj pobliska vrže luč dol iz njega.
Klinc saj so v službi naj blendajo nazaj.

• Haha
Reactions: Hondi

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.362
5.548
113
A se voziš 88km/h za kamioni? ;)

Večina sodobnih matrixov na AC (hitrost >90+) samodejno deluje tako da izkjuči levi snop oz. ga precej (pre)agresivno zapira. Torej dovolj je samo malo odboja svetlobe pa odreže cel levi del oz. kar celo levo dolgo luč.

Glede VAG grupe, še v času xenona so imela VAG vozila AC režim luči (Autobahnlicht) pri čemer je avto snop "premaknil" naprej in v desno. Dvomim da danes z matrixom počne kaj drugače.
Voziš Teslo?

Ne pametuj, če ne razumeš v čem je problem.

In boli me za VAG ali katerokoli drugo grupo v TESLA temi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.469
9.055
113
pri taščici
Dajte najprej preverit kam vam luci sploh svetijo.imate v avtu navodilo za "kalibracijo", ali pa ce greste do mehanika da vam z instrumentom pregleda.
Nastavite jih potem z gumboma na volanu.
In ja stari Y sveti v krosnje dreves, zato pogosto tudi kamiona ne spravi v temo

• Všeč mi je
Reactions: tony

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.362
5.548
113
Dajte najprej preverit kam vam luci sploh svetijo.imate v avtu navodilo za "kalibracijo", ali pa ce greste do mehanika da vam z instrumentom pregleda.
Nastavite jih potem z gumboma na volanu.
In ja stari Y sveti v krosnje dreves, zato pogosto tudi kamiona ne spravi v temo
Meni luči (kratke) svetijo "kot iz učbenika", dolgih itak ne moreš nastavljat.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
8.451