Teslo v Tesli Y

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.415
472
83
Mislim da sem tudi jaz par strani nazaj zapisal da je osnovni tempomat popolnoma neuporaben, pod karkoli kar ima VW grupa. FSD je druga zgodba.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.730
4.955
113
Vprašanje je bilo, ali vidi sliko v špeglu, ki je na drugi strani ulice?

Imamo križišče v obliki črke "S". Špegla sta na sredi S-ja. Obojestransko. Ne vidiš prihajajočega vozila za ovinkom.
Fisheye ti en drek pomaga, ker ne vidi okrog vogala (škarpe). Vidi edino, če je že na sredi križišča.
Moja kamera na hiši tudi ne vidi okrog bajte. Zato imam tri.:evil:
Nič hudega, pričakoval sem takšne odgovore "Tesla oh in sploh". :cool:
Tudi imaš ceste kjer je zoožitev in moraš gledat naprej ali prideš do naslednje zoožitve ali je vmes že nekdo, tega je pri nas ohoho. Če ne gledaš naprej (pa ne mislim PO CESTI, ampak ker gre za zavoje ipd. tudi iz ravnine ceste, včasih vidiš samo luči med grmi/drevesi ipd.) in se ne ustaviš na točno določenem punktu mora en rikvercat nazaj.

BTW če se na zožitvi srečata dve Tesli, ali se zmenita kako na strojen način katere bo rikvercala? Ali se začne umikat tista ki ima zadaj še lepar ipd primeri? :p

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.597
15.036
113
Kot novopečeni voznik tega nadvozila... Danes naredil dobrih 400 testnih kilometrov. FSDja (še) nimam, zato pač uporabljal osnovni avtopilot. Pa to se ti zmeša. To moraš vsakih par minut nazaj vklapljati. Takoj ko želiš menjati vozni pas se izklopi. In sedaj razumem, da edino kar lahko narediš je, da se za en tovornjak zalepiš in potem to deluje lepo. Da bi pa vozil 130km/h in pač iz voznega na prehitevalnega in nazaj se prestavljal, je pa to en tak res zatežen sistem. Pustimo prilagajanje hitrosti, ki tudi deluje tako bolj po naključju.
Pa samo radarki tempomat in da vozi med črtami bi rad imel. Kot ima 5 let star peđo, ki takšne zadeve PRECEJ BOLJE oddela.
Gut morning. To smo ugotovili na dan ena
Za gužvaste ac neuporaben. Verjetno so ciljali na advanced AP, ki je bil 3.5k doplačilo . Tisti menja pas z zmigavcrm brez zmanjša hitrosti.
FSD je druga zgodba. Menjaj poreklo avta asap.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj in igi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.446
9.041
113
pri taščici
Na žalost je bilo to kar nekajkrat omenjeno, verjetno da sem ti kaj takega tudi jaz povedal ko sva cvekaka ob kavi.
Se huje je to, da se z updejti slabša tudi prepoznava hitrostnih omejitev.
Ocitno je res kot mi je nekdo namignil. Tesla kvari AP, zato da bos narocil FSD
:poreden::bonk:

• Všeč mi je
Reactions: sad, KarEn in igi

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.327
5.526
113
Da draga.

Kolikor vem imaš premium naročnino ves čas aktivirano in FSD si plačala preden so ti šenkali 60 dni preizkusnega obdobja, torej ne moreš imeti izkušnje uporabe FSD brez premium naročnine - ali?!

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.747
9.843
113
Lahko, ker prvic drugace vse tudi na netu piše, ceprav ti odgovor ni vsec. Tudi meni ni bil in sem vmes preklicala, je potekla in... ni delalo.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

sad

Guru
24. avg 2007
23.583
12.446
113
Kot novopečeni voznik tega nadvozila... Danes naredil dobrih 400 testnih kilometrov. FSDja (še) nimam, zato pač uporabljal osnovni avtopilot. Pa to se ti zmeša. To moraš vsakih par minut nazaj vklapljati. Takoj ko želiš menjati vozni pas se izklopi. In sedaj razumem, da edino kar lahko narediš je, da se za en tovornjak zalepiš in potem to deluje lepo. Da bi pa vozil 130km/h in pač iz voznega na prehitevalnega in nazaj se prestavljal, je pa to en tak res zatežen sistem. Pustimo prilagajanje hitrosti, ki tudi deluje tako bolj po naključju.
Pa samo radarki tempomat in da vozi med črtami bi rad imel. Kot ima 5 let star peđo, ki takšne zadeve PRECEJ BOLJE oddela.
Ne skrbi, mesec do dva in boš indoktriniran. :fredi: :evil:
Morda še prej.:valjamse:

• Všeč mi je
  • Ljubezen
Reactions: igi in nacek

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
8.422