Teslo v Tesli Y

igi

Guru
13. okt 2007
5.919
1.464
113
Celje
Klinc pa takšna avtonomna vožnja. Sem mislil, da, ko bo avto pripravljen na prevzem, da bo sam prišel domov (naslov itak je na računu), pa pravijo, da moram priti po njega... Bemtiš. Mogoče je krivo to, da je prevzem v tujini, kjer še ni odobreno :evil:

• Ljubezen
Reactions: Samo Svoj

igi

Guru
13. okt 2007
5.919
1.464
113
Celje
Srečno pot in previdno vozi!
Hvala, čeprav nisem uspel urediti poljskih "izvoznih" tablic. Kao ne gre ker nimam prebivališča pri njih. Na oddelku za registracije je šlo v smeri mogoče bi šlo, morajo preveriti, pa prevezovanje v nedogled, jutri pokličite, pa spet ni prave osebe, pa praviloma ne gre, mogoče bi šlo na firmo... na mail itak neodzivni...

Tako, da bom verjetno moral kar individualni prevoz naročiti. Ker to smer nihče ne vozi, pa vsaj 20 povpraševanj sem poslal.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.241
5.484
113
Hvala, čeprav nisem uspel urediti poljskih "izvoznih" tablic. Kao ne gre ker nimam prebivališča pri njih. Na oddelku za registracije je šlo v smeri mogoče bi šlo, morajo preveriti, pa prevezovanje v nedogled, jutri pokličite, pa spet ni prave osebe, pa praviloma ne gre, mogoče bi šlo na firmo... na mail itak neodzivni...

Tako, da bom verjetno moral kar individualni prevoz naročiti. Ker to smer nihče ne vozi, pa vsaj 20 povpraševanj sem poslal.

Saj veš kaj sem ti napisal - dovolj močen avto za vleko in prikolica v najemu za dva dni pa je to-to.

Mogoče ima kak forumaš za posodit avto z dovoljeno vleko cca 2,5-3T.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.349
14.854
113
najem
pa prikolica

pa nekaj €€€ za sendvič.

šifra: enkrat se živi, denar ne bomo s sabo nesli.

• Ljubezen
Reactions: Samo Svoj

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.241
5.484
113
Ta je za Teslo vlečt - preverjeno. ;)

Pa omejitev skupne mase 3,5T z B kategorijo.
Ja kdo ti je kriv, da nimaš izpitov kot se zagre? Igi vse to ve, ker sva o tem že debatirala.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
8.346