Jap, tale 3 sekundna opcija je že nekaj časa omogočena. Samo držiš kljuko zadnjih levih vrat odprto 3 sekunde, pa ti odklene katerokoli ročko - ne rabiš nič ekrana ali appa - moraš pa imeti telefon v bližini, da se ti avto odklene.To vedno prej naredim, ker tam not bašem stvari, ampak nisem vedel za 3sek foro - HVALA!
2026.26.6.2 samo moj je osterajharski.a ste že na 2026.26??? jaz sem še na .20..
ne vemKako dolgo ti ostane odklenjeno, ker meni se je ene parkrat zgodilo, da se je nazaj zaklenila preden sem odložil stvari v avto in sprostil roke.![]()
ne še... bojda je v nastavitvah neka fora, da nastaviš, če želiš updajte prej dobiti - bolj beta verzija in to. meni se ne mudi, preden do mene pride, so vsi bugi speglani in prav je tako.a ste že na 2026.26??? jaz sem še na .20..
Javite ko bo slovensko navigiranje, pa slovenski ukazi za navigacijo - mamicu jim,...ti maš AT avto, nisi čist relevanten za slovenske siromake haha
ne pušne naprej tudi če imaš napredne pa na vem kaj opcije odkljukani... pač balkanezi, zadnji na svetu bomo, mogoče pred afriko...

A to se gre za to, da se lahko odklene vtič na avtu? Zakaj bi sploh imel to zaklenjeno, ko je enkrat avto napolnjen?Jap, tale 3 sekundna opcija je že nekaj časa omogočena. Samo držiš kljuko zadnjih levih vrat odprto 3 sekunde, pa ti odklene katerokoli ročko - ne rabiš nič ekrana ali appa - moraš pa imeti telefon v bližini, da se ti avto odklene.
Bo prišel skupaj z zimsko posodobitvijoa ste že na 2026.26??? jaz sem še na .20..
vrata zadnja leva (to je poleg vtičnice) odpereš in drzis kljuko par sekund, pa odklene, no bigie... zapereš vrata in pospraviš kabelj. pa greš al pa ne greš, simple.Težko bo dal na moj račun pri meni doma filat.
Vse javne polnilnice pa, ko enkrat avto zaključi s polnjenjem, je potrebno sejo ponovno zagnati, tako da bo tudi težko na moj račun polnil.
Kar se kabla tiče pa ja, ampak to lahko itak v nastavitvah prestavim, če bi slučajno potreboval zakleniti pri polnjenju na AC. Na DC polnilnicah pa je itak kabel od polnilnice in ga ne morejo (no, smo videli, da tudi lahko) odnesti.
V glavnem, meni je to, da se kabel odklene, ko je avto poln, kar udobje. Če že moram vsak dan kabel vtikat.