Onega, ki ti je invite dal.koga bi tožil? loterijo?![]()

EV lunatikom ni problema najti tožnika.koga bi tožil? loterijo?![]()
jaz bi zdaj moral tesloOnega, ki ti je invite dal.![]()
Imas juniperja? Jaz v ta stari lahko zbiram med aktivnim tempomatom in avtopilotom (en vs 2x desna rocka), se mi oa zdi da kolega na juniperju ne more. In tam, kjer se midva voziva to pomeni, daj jaz lahko imam tempomat on mora pa na peš vozit, ker po teh cestah, kje je sredinski pas brez crte, zraven pa kolesarski, tesla ne zna. Jo udari po sredini, kot da je sama na svet.
Cim pride FSD, nabavim pa da vidim, a bol pol obdržala ali ne. Ce bo to delal, kot obljubljajo, bom srecna.
Kaj to nimate več 1x poteg ACC, 2X za AP?No saj avtopilot je v tej osnovni varianti beta varianta in po moje je prav, da se moraš ustavit in preklopit. Jaz sem imel do prejšnjega tedna stalno vklopljenega in me je spravljal ob živce s svojo vožnjo striktno po sredini voznega pasa, posebej v tunelih in z izklopom ob žmigavcu.
Navaden tempomat dela precej dobro in me spominja na prejšnji avto, tako da ja beta je zame trenutno avt.
Kaj bi potegnil?Kaj to nimate več 1x poteg ACC, 2X za AP?
ne, saj o tem je govora. v ta novih verzijah je pamet druga, pa moram reči, da meni osebno manj všeč. za trojko ne vem, ampak juniper nima več desne ročke. prestvavlja se na ekranu, manjavo med tem dvema opcijama pa so enostavno odvzeli.Kaj to nimate več 1x poteg ACC, 2X za AP?
Moja boljša polovica ima po novem Teslo 3 Highland (2026) in odkar je pri hiši, se za privatne poti samo še s Teslo vozimo.