in pa da ne moreš preklapat med avtopilot in navadnim tempomatom med vožnjo.
Ja jaz sem do sedaj polnil 6 ali 7 X na free in vedno se mi je polnitev pokrila v km od prejšnjega polnjenja in ne glede na porabljene kW
Na 3-ki Highland se moraš ustavit da preklopiš, izrecno piše če hočeš v meniju narest - je dimmed. Drugače pa tudi če ni črte v sredini (ali ni nobene črte, samo cesta) jo na 3-ki naredi "virtualno" in vozi pravilno po desni polovici.Imas juniperja? Jaz v ta stari lahko zbiram med aktivnim tempomatom in avtopilotom (en vs 2x desna rocka), se mi oa zdi da kolega na juniperju ne more. In tam, kjer se midva voziva to pomeni, daj jaz lahko imam tempomat on mora pa na peš vozit, ker po teh cestah, kje je sredinski pas brez crte, zraven pa kolesarski, tesla ne zna. Jo udari po sredini, kot da je sama na svet.
Cim pride FSD, nabavim pa da vidim, a bol pol obdržala ali ne. Ce bo to delal, kot obljubljajo, bom srecna.
sem ti reko, 20kw računa... pol pa se znajdi...Ajde mogoče nerodno pišem:
- za 71,28 kW mi je odštel 355 km = 20 kW/100km
- za 44,06 kW mi je odštel 220 km = 20 kW/100km
- za 23,64 kW pa 115 km = 20,5 kW/100km
In tako naprej.
Porabo čez celo odbobje 8 mesecev imam nekih 17 kW/100 km, pri tem zadnjem napisanem vem da sem imel okoli 15 kW, za kar b mi morali odšteti dobrih 150 km.
Nič se ne pritožujem.