Glede tepihov, da ne bo dilem: ko naročiš Teslo izpade (imajo tako agresivno oglaševanje da izgleda kot da vprašanje če boš sploh avto dobil) kot da pride brez njih (vsaj tako sem jaz razumel). Naročil še dodatne tepihe pri withcar, no zdaj imam rezervo ker seveda Tesla pride z original tepihi (tekstilnimi).
Enako je s kablom za polnjenje (ne 1F ali 3F, ampak tistega za zunanje polnilnice) - izpade kot da ne dobiš nič, ampak vsaj pri 3-ki je kabel za zunanje polnilnice prišel zraven, ne pa za domače (1F in 3F). Samo tega na srečo nisem kupoval k sem rekel, bom že pol, ne bom tega Tesla zlatega kupoval (po ceni). Tako da vprašanje koliko kupcev nafookajo (glede na vprašanja tukaj verjamem da nisem edini) da kupijo še to kar itak pride že zraven avta. Skratka zavajajoče oglaševanje proizvajalca, pač slaba praksa - kupci si pač to zapišemo nekam in proizvajalec dobi črno piko, isto kot nizkocenovni letalski prevozniki - vsak se samo enkrat nafooka pri njih, tako da enkrat pride izstavljen račun tudi njim.