pri tem autopilotu na AC, ko daš zmigavec za menjavo pasu, ven vrze in začne "zavirat"...
Tole "težavo" naj bi rešil The Commander za cca 200€ + doda še druge bombončke.
pri tem autopilotu na AC, ko daš zmigavec za menjavo pasu, ven vrze in začne "zavirat"...
Zanimivo da tako superiorna fsd samovozeca tesla tega ne zna.Tole "težavo" naj bi rešil The Commander za cca 200€ + doda še druge bombončke.
Meni na T ne ugasne tempomata če ga vozim na avtopilotu in prisilno zamenjam pas. Izklopi avtopilota, tempomat ostane.Najbolj te bo motilo ker bo kljub zmigavcu vztrajal na pasu in ga bos moral "premagati" ali pa temponat ugašati. Itak se ti bo ugasnil ko ga bos "premagal".
Ford turneo (2x) mi tega prejsnji teden ni pocel. Pa sem naredil kkm+ z njima.
Das zmigavec, mal počakaš in te lepo spusti na sosednji pas ne da bi ugasnil temponat.
Skratka tale Tesla sekta je precej močna.
Mozno da je tvoja pravilna. Sem.premalo na AC.Meni na T ne ugasne tempomata če ga vozim na avtopilotu in prisilno zamenjam pas. Izklopi avtopilota, tempomat ostane.
ja naj bi tako delala... ampak odkar imam enhauto commander tole naredi samostojno,.. je kar nekaj užitnih funkcij skozi ta sistemMozno da je tvoja pravilna. Sem.premalo na AC.
Dvigniti moram desno roko za ponovni vklop. Pri fordu v kkm mislim da ni bilo treba nikol tega naredit
Že da vsakič izklopi opozarjanje na omejitev, je zame vredno vsakega centaja naj bi tako delala... ampak odkar imam enhauto commander tole naredi samostojno,.. je kar nekaj užitnih funkcij skozi ta sistem