Jaz sem to parkrat naredil ko je šlo proti 40 ampak je še vedno preseglo 40 (čeprav je bilo zunaj 24-26) in se je vklopila zaščita proti pregretju. Nisem je pa izklopil in čakal da pride do 70, tam bi se najbrž kaj poznalo. Pri 40 se ni. Pač črna streha tudi če je avto bel, nimaš kej.Se samo meni zdi ali iščete rešitve za problem kateri je ze rešen. Pustiš vse šipe 1 cm odprte?
Ps: sedaj čakam ironične odgovore.
1x v 50kkm sem odstranil telefonDanes mi je telefon kot kljuc zatrokiral. Lahko sem odklepala/zaklepala, ampak v prestavo dati in vozit nisem mogla. Restart avta in telefona ni pomagal. Sem mogla izbrisat telefon in na novo dodati. Hvala bogu bila doma. Sicer sem pridna in imam kartico ponavadi pri sebi, ampak res ne vedno. Tokrat sem nameravala kreniti brez... Se to pogosto dogaja?
Uporabljaš telefon kot ključ avta?Meni se to ni še nikoli nikjer zgodilo v zadnjih 30 letih odkar smem voziti avte.
Meni se to ni še nikoli nikjer zgodilo v zadnjih 30 letih odkar smem voziti avte.
Ti že veš, ko vsakodnevno to uporabljaš. In ja, ni se ti moglo to zgoditi (da telefon ne odpre avta) če tega sploh ne uporabljaš.Sem pa imel vozila na različne ključe-daljince, ki so bili v žepu in so se vedno vrata odprla brez težav, kakor tudi vžgala mašina. Torej je problem v telefonih? Če to ne dela, pač za mene (še) ni uporabno. Ne more biti sprejemljivo, da to dela le na pol.![]()
Kaj smo funkcionalno nepismeni?Ostali poročate o tem (tu v tem forumu!). Torej to se dejansko dogaja celo pri nas v Sloveniji. Ne se zdaj delati budalo
![]()
in dodaš:Meni se to ni še nikoli nikjer zgodilo v zadnjih 30 letih odkar smem voziti avte.
Sem pa imel vozila na različne ključe-daljince, ki so bili v žepu in so se vedno vrata odprla brez težav, kakor tudi vžgala mašina.
Kaj smo funkcionalno nepismeni?Ostali poročate o tem (tu v tem forumu!). Torej to se dejansko dogaja celo pri nas v Sloveniji. Ne se zdaj delati budalo
![]()