Teslo v Tesli Y

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.622
1.605
113
Obsesija nad Tesla zajebi s strani anti-Elon medijev, vmes pozabimo, da cel kup folka prevozi rdečo luč, v principu kar konkretnih par procentov.
Seveda zaključek Tesla je qrac, par let kasneje se pa zbudijo s Teslinim qrcem v riti.
Tehnika gre naprej in je vsako leto boljša. Nazadnjaki, pa stojijo na mestu in mislijo, da je vse tako, kot so mislili, da je 20 let nazaj.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in jonny77

sad

Guru
24. avg 2007
21.853
10.474
113
Obsesija nad Tesla zajebi s strani anti-Elon medijev, vmes pozabimo, da cel kup folka prevozi rdečo luč, v principu kar konkretnih par procentov.
Seveda zaključek Tesla je qrac, par let kasneje se pa zbudijo s Teslinim qrcem v riti.
Tehnika gre naprej in je vsako leto boljša. Nazadnjaki, pa stojijo na mestu in mislijo, da je vse tako, kot so mislili, da je 20 let nazaj.
A res? Jaz sem nazadnje videl, da bi kdo pri rdeči luči ustavil in potem speljal, kakšnih 15 let nazaj.
Tisto, ko je vozil po stezi za kolesa si tudi spregledal? Je... ga, bo pač po nekaj motoristih, še par kolesarjev umrlo in potem bo pa fuLL najtaboljši sistem.

• Objave ne odobravam
Reactions: jonny77

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.795
857
113
Ni pomembno trenutno stanje, ker itak še ni v prosti uporabi, pomembno je samo ali napreduje ali je zadeva obtičala. Rekel bi da napreduje in zgleda obetavno, torej pustimo času čas.

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.795
857
113
Ne, zadeva lavfa samo na parkingih Teslinih tovarn. Je pa tik pred zdajci da bo to v Teksasu, bomo videli v kakšni obliki (geofanced?).

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
6.273