Zahebal sem mal... Crosslanda sem mislilSamo Grandland je malo večji avto ali se motim?
Že ni pravi dedK gre sosed z Lado Nivo ulivat, ona spije več kt on.
Počasi bomo morali iti na 10 let jamstva![]()
Sej z žensko je pa isto, ne veš kaj si dobu, dokler dam ne prvlečeš.... pravkar opravljen veliki servis in samo 52k km na števcu... ni da ni, še žensko dam polek
![]()
Zaradi Žretja olja se avto običajno ne ustavi na AC.. razen če vsega požre ravno na AC... Ampak to samo pomeni, da lastnik olja ni pravočasno dolilKoliko vem, je Peuigot podaljšal jamstvo z aP1.2 motorje na 10 let.
Pa težava s porabo olja bi naj bila ("naj bila") omiljena tam po 2020.
Vseeno me čudi, da je v teh 11+ letih bilo narejnih skoraj 2 milijona teh motorjev, ki so v različnih avtih, celo v5008 ga najdeš. Pa na žalost vidiš na AC na odstavnem pasu več premij, tudi novejši letnik. kot pa Peugeot/Citroen.
je pa očitno jeba, ko te ta mlinček začne jebat, potem težko rešip težave.
Btw, jaz na odstavnem v 2mio prevozenih nisem videl druge premije razren alfice 166. Ne vem kje se vi vozite....
Saj ti tudi še pred kratkim nobenega EV nisi videl na cesti.Btw, jaz na odstavnem v 2mio prevozenih nisem videl druge premije razren alfice 166. Ne vem kje se vi vozite....
Zaradi Žretja olja se avto običajno ne ustavi na AC.. razen če vsega požre ravno na AC... Ampak to samo pomeni, da lastnik olja ni pravočasno dolil
Prižge se zaradi prenizkega tlaka, ne pa nivoja olja... Če je sesalni košek zabit je karter lahko poln olja, pa ne bo tlaka olja v sistemu mazanja.Lucka za olje se zaradi prenizkega nivoja olja med vožnjo ne bo prižgala.
Te pa najbolje, da si očala nabaviš ali pa zamenjaš, če jih že imaš.Še danes jih vidim zelo malo. Morda 3 ja dan. Pa delam v centru Lj....