Teslo v Tesli Y

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.588
7.219
113
pri taščici
No, recimo v snegu se je Tesla s kamero bolje izkazala kot radar na bavarcu, ker ga je pač zamedlo. (530d letnik 2022). Je pa res, kot sem že napisal, da je sama avtonomna vožnja pri bavarcu bila bolj smooth z lepšimi pospeševanji, ustavljanji, fajn mi je bilo, da recimo ob menjavi pasu se je avtomatsko vklopil nazaj...
Drugače pa za mojo potrebo na AC aktivni tempomat in lane delata super, moram edin kamero prelimat notranjo, ker preveč teži, če mal po telefonu brskam vmes :evil: Na regionalnih ga pa recimo ne uporabljam, ker ga prehitro zj3b3 kakšen, ko pelje nasproti malo preblizu črte, aja pa na AC je zoprno, ko vozim po voznem pasu na tempomatu in laneu, če kdo prileti z desne na vključevalni pas, včasih panično zabremza.
Imam pokrovcek za kamero ce rabis.

• Všeč mi je
Reactions: Guinness

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.588
7.219
113
pri taščici
Kar navadite se na ta sistem, danas ima sutra nema.
Ti lahko na daljavo delajo karkoli se jim zahoče s tvojim avtomobilom, ti pa samo debelo gledaš in pizdiš potem po forumu.
To imas prav.
Pp drugi strani pa lahko enostavno dobis updejte ki si jih zelis.
Za voznjo v koloni se Kona z radarjem brez branja znakov bolje obnese kot tesla.
Je pa res da slabse zvozi rondoje in ovinke. Ampak saj je bila tudi samo pol cene Tesle.

sad

Guru
24. avg 2007
21.482
10.146
113
No, recimo v snegu se je Tesla s kamero bolje izkazala kot radar na bavarcu, ker ga je pač zamedlo. (530d letnik 2022). Je pa res, kot sem že napisal, da je sama avtonomna vožnja pri bavarcu bila bolj smooth z lepšimi pospeševanji, ustavljanji, fajn mi je bilo, da recimo ob menjavi pasu se je avtomatsko vklopil nazaj...
Drugače pa za mojo potrebo na AC aktivni tempomat in lane delata super, moram edin kamero prelimat notranjo, ker preveč teži, če mal po telefonu brskam vmes :evil: Na regionalnih ga pa recimo ne uporabljam, ker ga prehitro zj3b3 kakšen, ko pelje nasproti malo preblizu črte, aja pa na AC je zoprno, ko vozim po voznem pasu na tempomatu in laneu, če kdo prileti z desne na vključevalni pas, včasih panično zabremza.
Hvala za realen opis delovanja. Vidim, da še nisi prešel v Teslaša.
Tvoj zadnji stavek je recimo zame kar bolečina. Ker tudi po regionalkah večinoma radar uporabljam, sploh v kolonah. Škoda, da tega še ne zmore ustrezno upravljati. Mi je pa to dokaj čudno, ker recimo že 10 let nazaj so nekateri tradicionalni proizvajalci to obvladali brez težav. :valjamse:
Se pa strinjam, da je bolečina, ko ti na avtocesti ven vrže radar zaradi snega.

• Všeč mi je
Reactions: Guinness

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.141
2.939
113
Hvala za realen opis delovanja. Vidim, da še nisi prešel v Teslaša.
Tvoj zadnji stavek je recimo zame kar bolečina. Ker tudi po regionalkah večinoma radar uporabljam, sploh v kolonah. Škoda, da tega še ne zmore ustrezno upravljati. Mi je pa to dokaj čudno, ker recimo že 10 let nazaj so nekateri tradicionalni proizvajalci to obvladali brez težav. :valjamse:
Se pa strinjam, da je bolečina, ko ti na avtocesti ven vrže radar zaradi snega.
Mah kje,

Ko gledam vse Tesla fan boye na YT, kako je avtopilot oh in sploh najboljša stvar po narezanem kruhu - I call bullshit. Moja osebna izkušnja je, da je imel bavarc to malo bolje porihtano. Samo te glupi ameri so pač popolnoma zaslepljeni z Elonom in potem govorijo neumnosti. Verjamem, da če prešaltaš iz 10 let starega avta na Teslo, se ti zdi vsa ta tehnologija vesoljska.
Ampak kot rečeno, men je recimo na AC zadeva povsem sprejemljiva, je pa res da me edino moti v kolonah, ker kar velikokrat ob premiku avta pred mano štarta preveč odločno in tudi zavira potem malo premočno. Na regionalkah, pa rad tako ali tako vozim sam, ampak ja, če že reklamirajo oh in sploh kako Tesle vozijo same je to pač spet BS.
Drugače pa sem z avtom na splošno res zadovoljen ampak ja, kot vsak avto ima napake in kakšne neumne rešitve.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
6.030