Ka te je to za Teslaše . Še ena kavica dodatno na dan.
Jok, dve al pa tri najmanj. Brez panike. A ti si pa skoz v avtu? Sam drajvas, brez postanka?
Ka te je to za Teslaše . Še ena kavica dodatno na dan.
Vidim, da gre tebi enoumje fajn od rok.
Ne pozabi si pene fajn obrisat okrog ust.
Mi je prebral in upošteval omejitve za Golovcem v smeri Rudnika. Tako da je tole cisto random kot kazeNa AC sploh ne bere več znakov za omejitve v EU, in to že nekaj časa, meni to izgleda kot feature.
Čim greš z AC dol, pa takoj bere.
Drugače ni to sistem, da zaspiš za volanom. Še zmeraj rabi prisotnega in prisebnega šoferja za volanom. Še vedno je veliko situacij, ki jih sistem ne prepoznava, oz. umetno inteligenco niso trenirali na tem.
Da ne omenjam situacij, ko sistem preprosto ne vidi zadev, isto kot človek ne, tema, dež, in podobni faktorji.
Samo verniki verjamejo, da prižgeš Tesla Autopilota in greš lahko spat. Do tega bo še kar nekaj časa minilo.
Na slovenski periferiji AP sigurno ne dela pravilno oziroma zadovoljivo, tako da ga jaz tam ne uporabljam in posledično nimam težav.Tako je, uporabnik je vedno kriv, Tesla je top shit.
Da obstaja morda možnost, da se nekdo vozi po ozkih cestah, kjer Tesla “nori”, to ni možno, ne? Je uporabnik (v tem primeru Jabe) kriv.
Pa Guinness tudi ne zna po teslino brisalce pravilno uporabljat. Pač ti uporabniki niso za Teslino super duper tehnologijo, ampak za 20 let stare kante, to so še sposobni uporabljati.
hja,... bi bilo videti kakšno je mnenje danes... kje so apfeln in birnenMal starejse mnenje o Tesli s strani uprave VW.
Jah, mal se je zajebu. Ni prvi, ne zadnji.hja,... bi bilo videti kakšno je mnenje danes... kje so apfeln in birnen
hja,... bi bilo videti kakšno je mnenje danes... kje so apfeln in birnen
hja,... bi bilo videti kakšno je mnenje danes... kje so apfeln in birnen
"To big to fail" ne obstaja. Mi imamo pa še bolj spot on pregovor: kdor visoko leta, nizko pade.
Ne obstaja v Evropi.Niti ne... Takrat je bilo to mnenje arogantneza, danes pa...ničeta. Vrednost tega mnenja je torej še malo padla. Pooseblja pa točno to kar grupo nese in jo bo odneslo. "To big to fail" ne obstaja. Mi imamo pa še bolj spot on pregovor: kdor visoko leta, nizko pade.