Si imel kakšne težave z iskanjem polnilnic in delovanjem le-teh?Dobra kafa v Banja Luki
Si imel kakšne težave z iskanjem polnilnic in delovanjem le-teh?Dobra kafa v Banja Luki
Ne, v zagrebu sem se "preventivno" ustavil na shopingu v lidlu, potem pa ogled "porusene" petrinje (nisem videl sledi potresa, res pa sem sel samo skozi njo) kostanjica in potem via Banja.luka. Tam sem si pa v blizini free mestne polnilnice nasel app tako da me je zjutraj cakala lepo polna baterija. Potem pa vsak dan mal po "okolici"Si imel kakšne težave z iskanjem polnilnic in delovanjem le-teh?
Na mesec...Verjetno ni presenetljivo, da je Tesla Motors med najdražjimi znamkami tudi, ko gre za zavarovalnine. Svoje lastnike stanejo 251 dolarjev, kar je 75 odstotkov več od povprečja. To sicer velja tudi za druge električne avtomobile, vendar ne v takšni
meri.
No če je v USA zavarovanje za Teslo 251$,nas pri nas res lepo nategujejo.
Ko se je vame v Miamiju namerno zabil en čiča, je bil tudi brez vseh možnih papirjev, ampak mu je zgleda pohlep, ko je mislil, da bo dobil odškodnino zaradi hudih telesnih poškodb zameglil razum.Saj zato je pa pol ljudi v USA brez zavarovanja. Vsaj kolikor gledam policijske kanale na YT. Nisem siguren, da je v vseh zveznih državah sploh obvezno.