Evo, prva relacija in ja zanalasc sem šel počasi. tempomat 120kmh. Ljubljana - marina Portorož 120kilometrov 25% baterije.
Ne vem, javim naslednji vikend Drugače mi je ob štartu kazalo da bom prišel s 6% manj, tako da mogoče je bilo to računano na cca. 130Koliko bi bilo drugace ce bi sel 130km/h?
Danes so jih sneli s parkplacov kranjske Qulandie. Vceraj je bila na vseh nalimano, da so v okvari, danes jih ni vec.
In le ti bodo z veseljem upravljali miljaužnt različnih polnilnic in zagotavljali njihovo delovanje? Po možnosti polnilnic, katerih podjetje je že zaprlo vrata. Da ne govorim o bilingu in povezavi na miljaužnt različnih polnilnic.Zato pa polnilnice daš v upravljanje resnejšim podjetjem, ki se tega gredo.
Mogoce bodo kaj namudril. Meni tudi ni jasno kako so preko OTA skrajsal zavorno pot za nekaj metrovMen sam ni jasn, kako bi lahko to rešili kar s softwareom, če že zdaj fizično ne more zaznati pravilne razdalje? A mamo kakšnega tehnika al programerja med nami?
Men sam ni jasn, kako bi lahko to rešili kar s softwareom, če že zdaj fizično ne more zaznati pravilne razdalje? A mamo kakšnega tehnika al programerja med nami?
Update ABS kontrolerja in še česa?Mogoce bodo kaj namudril. Meni tudi ni jasno kako so preko OTA skrajsal zavorno pot za nekaj metrov
Zacnite klikatPo mojem Guinness, če bi naredil kakšen YT video vodič, kako odpreti ta predal, bi imel koj 1 mio ogledov
Bistveno bolj ugodna cena kot v Radovljici(3*)V Ikei so polnilnice…. Niso pa zastonj
Polnilna postaja za električna vozila
Če se do trgovine IKEA Ljubljana pripelješ z električnim vozilom, ga lahko napolniš pred trgovino.www.ikea.com
Konkretno ceneje kot na Petrolu, kjer je cena 0,44€Bistveno bolj ugodna cena kot v Radovljici(3*)
Na Petrolu so ta počasne do 22 kW 0,35 EUR na kWh in ni "startnine" 0,5 EUR.Konkretno ceneje kot na Petrolu, kjer je cena 0,44€
Na Petrolu so ta počasne do 22 kW 0,35 EUR na kWh in ni "startnine" 0,5 EUR.