Teslo v Tesli Y

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.794
113
ja, kamera je fajn, (osebno bo v naslednjem 360 muss).

v reali je bolj problematično, glede na spec. situacije, če nimaš piskača...vsaj tako opažam,

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
ne vem, jaz se pa na kamero precej zanašam in me zdaj moti, da je spredaj nimam. imam samo piskača... če greš naravnost je vseeno, če hočeš zmanevrirati mimo ovire, mi je pa fino, ker piskač itak piska ampak s kamero vidiš ali bo šlo mimo ali ne.
Tesla ima to super rešeno, ima prav namenski gumb za tesne manevre, ko misliš, da si dosti blizu ovire ampak nisi prepričan, če boš šel mimo, samo pritisneš namenski gumb na vratih, ki jih potem odpre, stopiš ven do sprednjega odbijača in pogledaš če bo šlo mimo. Ta manever lahko ponavljaš v nedogled in je res fantastična pogruntavščina Teslinih inženirjev. Elon res obvlada, ni kaj.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.964
6.576
113
A za to pa ima namenski gumb? Ni v tretjem podmeniju na tablici... To je boljs pol reseno kot odpiranje glove compartmenta, treba biti iskren

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK in Guinness

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
A za to pa ima namenski gumb? Ni v tretjem podmeniju na tablici... To je boljs pol reseno kot odpiranje glove compartmenta, treba biti iskren
Ej veš da glove compartmenta na nobenem avtu nisem neki ful uporabljal, sploh v tesli imas v sredinski konzoli prostora za odmet. drugace pa moram pohvaliti voice commande. Še nikjer ni to tako dobro delovalo kot tukaj, tudi open glovebox.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Recimo za spotify ful uporabljam voice commande ko se spomnm ker komad hocem poslusat in res dela noro dobro.

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.298
1.544
113
ne vem, jaz se pa na kamero precej zanašam in me zdaj moti, da je spredaj nimam. imam samo piskača... če greš naravnost je vseeno, če hočeš zmanevrirati mimo ovire, mi je pa fino, ker piskač itak piska ampak s kamero vidiš ali bo šlo mimo ali ne.
Saj na vsakem senzorju posebej še 3 ali 5 stopenjsko kaže kako blizu si. Piskanje je še najmanj zanesljivo. Pač ko je rdeč, ne riskiraš več če bo šlo mimo, tudi če bi recimo na kameri videl, da bi za dlako šlo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Saj na vsakem senzorju posebej še 3 ali 5 stopenjsko kaže kako blizu si. Piskanje je še najmanj zanesljivo. Pač ko je rdeč, ne riskiraš več če bo šlo mimo, tudi če bi recimo na kameri videl, da bi za dlako šlo.
Če si butl ti tudi kamere in senzorji ne pomagajo. Sam sem se naučil na lastni koži, da to vse skupaj ni nič, ko sem se suvereno zanašal na piskanje senzorjev in potem počil z zgornjim delom zadka v zid, ki je bil v obrnjeni L obliki. :valjamse: :valjamse: :valjamse:
Kamera sicer bolj pomaga, če ima dober vidni kot.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.298
1.544
113
Jah, jaz sem tudi stebriček zadel, ker je prišel med senzorje in bil zgleda preozek. Sploh ni nič piskalo. Na srečo je bil plastičen :)

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.964
6.576
113

jaz pa... zadaj, torej. spredaj pa ne morem, ker nimam kamere. to je to, kar govorim in bi še spredaj imela.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Je… vam pilice za nohte v avtu. Pravi metriči…
No ja, saj drugi Tesle itak ne vozijo. :evil:

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Sem. A te je guiness tudi ženska? Ker je napisal, da ima te drobnarije kar v predalih po avtu.
A zobno scetko tudi nucate v avtu?

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.465