To misliš nadgradnjo FW v avtu? Je nastavljeno na napredno in je na zadnji verziji.Ni OK, verjetno bi FW update rešil, ni pa nujno. Še poosebej, čes e to zgodi, ko drugi fizično priklopi/poveže kabel, ne ko avto sicer neha polnit (in npr. ostane priklopljen).
Ne, FW polnilnice. Tam je tudi ful updateov. Lahko, da so vmes to naredili.To misliš nadgradnjo FW v avtu? Je nastavljeno na napredno in je na zadnji verziji.
Kot zanimivost, danes je spet mesec okoli, čas za polnjenje avta in danes ni prekinilo ko je 'sosed' končal s polnjenjem. Pa sem na isti polnilnici in istem priključku kot zadnjič. Edina razlika je da sta bili vmes dve nadgradnji FW in da sem tokrat polnjenje štartal preko GNA aplikacije, prej pa s kartico.
Ja, ce se dvakrat zaporedoma ne udelezis, ti vzamejo Teslo.madona, pol še moraš na meetinge hodit
drugače pa kr krejzi, ponavadi pa še faking telefona ne moreš povezat v kakšnem avtu.
Sveta pomagalka!!Božični LightShow 2024
A tam pa se z mečkami in bemfli srečujejo?je potreba, glej fusbal place.
Ne, tam pa se vsi za eno zogo podijo. Naj grejo hervis pa naj si vsak svojo kupi.A tam pa se z mečkami in bemfli srečujejo?
Pa saj imajo sponzorje in cele vreče žog. Samo nogometna pravila je potrebno spremeniti pa bo imel vsak svojo žogo v igri.....Ne, tam pa se vsi za eno zogo podijo. Naj grejo hervis pa naj si vsak svojo kupi.
Sicer pa ne vem zakaj ze ti z nami na alterju srecujes
A sem ti na rep stopil? Beeee.Ne, tam pa se vsi za eno zogo podijo. Naj grejo hervis pa naj si vsak svojo kupi.
Sicer pa ne vem zakaj ze ti z nami na alterju srecujes
Ja, tolk sem cuknil da sem si ga odtrgal.A sem ti na rep stopil? Beeee.