Teslo v Tesli Y

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.343
1.316
113
Jaz bi javil napako na GNE.
Če kdo priklopi/odklopi bi bilo logično, da se max polnilna moč spremeni. Ne pa da odklopi vse skupaj.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.341
1.235
113
www.adriamedia.si
Ni OK, verjetno bi FW update rešil, ni pa nujno. Še poosebej, čes e to zgodi, ko drugi fizično priklopi/poveže kabel, ne ko avto sicer neha polnit (in npr. ostane priklopljen).

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.733
104
63
Ni OK, verjetno bi FW update rešil, ni pa nujno. Še poosebej, čes e to zgodi, ko drugi fizično priklopi/poveže kabel, ne ko avto sicer neha polnit (in npr. ostane priklopljen).
To misliš nadgradnjo FW v avtu? Je nastavljeno na napredno in je na zadnji verziji.
Kot zanimivost, danes je spet mesec okoli, čas za polnjenje avta in danes ni prekinilo ko je 'sosed' končal s polnjenjem. Pa sem na isti polnilnici in istem priključku kot zadnjič. Edina razlika je da sta bili vmes dve nadgradnji FW in da sem tokrat polnjenje štartal preko GNA aplikacije, prej pa s kartico.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.341
1.235
113
www.adriamedia.si
To misliš nadgradnjo FW v avtu? Je nastavljeno na napredno in je na zadnji verziji.
Kot zanimivost, danes je spet mesec okoli, čas za polnjenje avta in danes ni prekinilo ko je 'sosed' končal s polnjenjem. Pa sem na isti polnilnici in istem priključku kot zadnjič. Edina razlika je da sta bili vmes dve nadgradnji FW in da sem tokrat polnjenje štartal preko GNA aplikacije, prej pa s kartico.
Ne, FW polnilnice. Tam je tudi ful updateov. Lahko, da so vmes to naredili.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.967
11.096
113
madona, pol še moraš na meetinge hodit

drugače pa kr krejzi, ponavadi pa še faking telefona ne moreš povezat v kakšnem avtu.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.193
695
113
Ne, tam pa se vsi za eno zogo podijo. Naj grejo hervis pa naj si vsak svojo kupi.
Sicer pa ne vem zakaj ze ti z nami na alterju srecujes;)
Pa saj imajo sponzorje in cele vreče žog. Samo nogometna pravila je potrebno spremeniti pa bo imel vsak svojo žogo v igri.....

Ubogi golmani! :fredi: ;)

Sem pa šele sedaj opazil kje sem napisal ta komentar, res sem pravo TESLO!! :zavijazocmi:

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.759