Žal spet nakladaš. Lahko da res vozijo take gare, sem pa prepričan, da razlika pri takih garah ni 20 EUR na servis, a ne? In tudi najbolj gorenjskemu in zabitemi Janezku je jasno, da iz LJ do MS in nazaj porabi več goriva kot je 20 EUR, a ne?Ne, itak ne, vozijo pa avte, so imeli listprice prd 4 leti v DE 50 jurjev, zdaj pa so s 15k vrednim passatom "za 50 jurjev" glavni na vasi.
Probaj sedaj v tretje, če ti bo uspelo z malo manj posploševanja. Ker to je bilo na istem nivoju kot, če ti jaz napišem, da lastniki Tesle s svojimi avti za 50+ jurjev kompenzirate majhne penise.
PS: vedno se čudim, zakaj si mora odrasla oseba izmišljevati dodatna opravičila za nakup neke zadeve. A se bolje počutiš zaradi tega? Jaz si kupim stvar, ker meni najbolj ustreza in me BK za ostale. Se mi tudi lahko smejijo, pa mislijo, da sem butelj. So what? Recimo tebi ni panike it 100km na servis, nekomu drugemu je pa to problem. Kdo ima prav? Oba, vsak zase. Ne rabiš potem svoje odločitve opravičevati s posplošenimi neumnostmi.
Nazadnje urejeno: