Ne bo pa hitrejši od 0 - 800 km.Še malo off: i3 so res že precej poceni, ta je sicer malo starejši, a malo prevoženih: https://www.willhaben.at/iad/gebrau...-batterie-schnellladen-waermepumpe-312179901/
Tudi jaz počasi začnem razmišljati v tej smeri... čeprav to pomeni, da bo drugi avto pri hiši hitrejši 0-100 od prvega, ne vem če bi lahko požrl.
Koliko vegetarjancev misliš da bi raje umrlo od lakote, kot pa da bi jedlo meso? Tesla bi bila neumna če nebi izkoristila vsakega financiranja ne glede na vir.
In kaj je tako smešnega?
Kaj pa vem, nekako mi ne gre to skupaj s filozofijo enega takšnega naprednega podjetja ki trži "čisto prihodnost". Daje drugim firmam potuho seveda za denar? Katastrofa in neokusno. Mogoce pa jaz kaj narobe tukaj razumem? Zato pa imamo tukaj tebe da nam razlozis!In kaj je tako smešnega?
Ti je amater lepo razložil. Če ti verjameš v tisto filozofijo, si pa tudi naiven. It is all about the money.Kaj pa vem, nekako mi ne gre to skupaj s filozofijo enega takšnega naprednega podjetja ki trži "čisto prihodnost". Daje drugim firmam potuho seveda za denar? Katastrofa in neokusno. Mogoce pa jaz kaj narobe tukaj razumem? Zato pa imamo tukaj tebe da nam razlozis!
Z emisijskimi kuponi se ne trguje le pri EV-jih.In potem trgujejo s kuponi. To ni ekologija to je pranje denarja.
Malo poglejte kje na lestvici najbogatejših Slovencev je g.Bandelj ki se s tem ukvarja
Nisem naiven zato pa vozim dizla in ga bom tudi v prihodnje dokler ne bodo zaceli zaradi tega kaznovati ljudi (z visjimi obdavcitvami, drazjim dizlom itd..).Ti je amater lepo razložil. Če ti verjameš v tisto filozofijo, si pa tudi naiven. It is all about the money.