Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Moja Grohe pipa (približno taka, kot je na tej sliki, je v uporabi deveto leto. Še vedno dela kot prvi dan, je pa v tuš kabini v uporabi vsaj 4x dnevno.
Da obudim to temo, v kateri sem tudi sam pred časom hvalil Armalovo termostatsko pipo.
Sedaj me je izdala. Občasno kljub topli vodi v bojlerju ven priteče 25 stopinj, spet drugič teče 45 in sploh ne morem zmanjšati. Skratka termostatu se je več kot očitno zmešalo.
Pooblaščen Armalov servis sem že klical, a smo hitro zaključili. Brez, da bi pipo pogledali, so ocenili, da bi mi oni to popravili za 75€.
Več glav več ve in več ljudi pozna, zato hvala za pomoč
ja, verjetno je tok novi ventil v pipi, in drugega kot zamenjava itak ne pride v poštev...
mene pa zanima, kako ta pipa deluje, če ni sistema da topla voda skoz kroži... če je treba na začetku recimo vodo pustit nekaj sekund da priteče topla... verjetno je pol isto, je treba pač počakat, da dobi pipa toplo vodo, in da potem sam meša naprej...
Ko sem septembra 2014 kupoval pipo za kuhinjo, so že takrat vsi trgovci imeli neke popuste zaradi opustitve programa, ker bi naj Armal propadel. Tudi garancije so rekli, da za Armal ne morejo nuditi ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.