Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz imam armalovo termostatsko pipo za kad. Glede uporabe se obnese odlično. Temperatura vode se zelo enostavno nastavi in jo konstantno ohranja tudi, če kdo v bližini odpre drugo pipo. (pri nas je bil problem, da je takrat za trenutek pritekla hladna ali vroča voda).
Težava je edino ta, da so te pipe občutljive na vodni kamen. Pri Armalovi pipi (za druge ne vem) se lahko enostavno zamenja notranji del pipe, ki je v bistvu termostat. Stane pa okrog 45€.
Odlično se to obnese, še posebej pri tistih, ki pod tušem radi opletajo okoli in po nesreči premaknejo ročko navadne pipe. SPloh če so otroci zraven, je fajn, pa seveda, kot napisano, ko kdo drug odpre kako drugo pipo blizu.
Skratka, ne bi šel več nazaj na normalno.
Kakor je že zapisal Clancy - problem je, če imate 'trdo' vodo.
Pri nas je dobro služila 8 let, potem pa se je udobje nehalo. In ker čiščenje ni uspelo v celoti, sem sedaj montiral staro, keramično do prve ugodne priložnosti za nakup.
'hipnotik', če si to svetoval meni, najlepša hvala, to sem seveda naredil, vendar pri nekaterih delih, ki so bili očitno zaradi kamna izrabljeni (ali pa uničeni zaradi uporabe) žal ni pomagalo.
Tudi po ponovni sestavi zadeva ni več brezhibno delovala - malo vroče, pa malo mraz
Je pa res, da je ta pipa tudi pred leti sodila v kategorijo cenenih izdelkov.
Ja mislil sem, da termostat ne deluje pravilno ker je obložen z vodnim kamnom.
Drugače pa tudi sam razmišljam o nabavi termostatske ravno zaradi tega ker med tuširanje velikokrat zadenem ob tisto ročko
in potem hladen tuš, dobesedno.
Jaz jo imam (Grohe, podometno) in zadeva deluje super. Zaradi kamna sem po dal montirati tudi vodni filter, ki mi poskrbi za vodo v kopalnici in kuhinji in se tako življenska doba termostatskega ventila podaljša.
Je pa stvar super. Odpreš, počakaš par sekund, da se iz cevi iztisne hladna voda in je to to.
Imamo armalovo, po dveh letih je začela štekat nastavitev temperature, ko je voda vroča je ne moreš več obrniti da bi zmanjšal/povečal temperaturo, ko pa se ohladi pa gre skoraj normalno.
Kaj bi to bilo tudi vodni kamen ali kaj drugega.
Koliko že armal da garancije
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.