Temnenje stekel

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Jaz še vedno priporočam Llumarka iz okolice MB. Temnil že tam par avtov in vedno narejeno, kot je treba. Nazadnje je bila cena za karavana 140 EUR, da papirje.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
je pa veliko bolje, da ti to tam naredijo, ker je sicer jeba ..

jaz sem si tako folijo kupil preko ebaya ..

grem raje k dr.glassu naslednjič ..

B81

22. jul 2007
37.611
10.901
113
Tudi sam sem bral negativne poste o njih...

Nazadnje urejeno:

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Sama ušesa so nas!!
grims-1.gif

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Danes biu pri dr. Glassu, tip je res car, naredu je odlicno, se takoj vid da obvlada. 1,5h dela pa se mal popusta sm dubu
wink-1.gif

Uglavnem zelo zadovoljen

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
kupil sem en avto in ima zatemnjena stekla (zadnje in vse stranske) ima samo vpis v kartonček in to je to. pa se mi zdi da so vse isto zatemnjene. kako bi moralo pisati v kartončku ? a rabim še kaj drug papir ali je to da je vpisan v kartoček zadosti.?ž

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dej ne bluzi.

da nisi ti bleki fan slucajno.

grega je tak car, da ga vecjiga ni v radiju 500km od krtine. pa ne za temnjenje, ampak za zivljenje. clovek je GOSPOD VI za veliko vecino vas.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
dej ne bluzi.

grega je tak car, da ga vecjiga ni v radiju 500km od krtine. pa ne za temnjenje, ampak za zivljenje. clovek je GOSPOD VI za veliko vecino vas.

kaj me briga kdo je bleki, pa grega ipd...
kupil sem avto z zatemnjenimi šipami in to sprašujem ker nočem imeti kake pi...rije na tehničnem ali pa pri plavih.
ti mi pa nekaj tretjega govoriš.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
sploh ni odgovarjal tebi ampak tistemu pred tabo
evil.gif

Drugače pa ne delaj problema, če imaš vpisano v kartonček se ne sekiraj. Raje preveri kaj drugega pri avtu
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik mario pravi:
kupil sem en avto in ima zatemnjena stekla (zadnje in vse stranske) ima samo vpis v kartonček in to je to. pa se mi zdi da so vse isto zatemnjene. kako bi moralo pisati v kartončku ? a rabim še kaj drug papir ali je to da je vpisan v kartoček zadosti.?ž

V kartončku mora pisati nakako takole: sprednja stranska stekla temnjena z xy%, zadnja xy%, tip filije xxxyyy. V kolikor ni striktno omenjeno sprednja in zadnja, potem nimaš vse po "jusu" za naše miličnike.

lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik softi pravi:
dej ne bluzi.

Tema o temnih šajbah?

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
sploh ni odgovarjal tebi ampak tistemu pred tabo
evil.gif

Drugače pa ne delaj problema, če imaš vpisano v kartonček se ne sekiraj. Raje preveri kaj drugega pri avtu
wink-1.gif

se opravičujem
redface-1.gif

drugače je avto ok. bom peljal k enmu da mi preveri koliko so zatemnjene, ker meni se zdijo ful temne,

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
OK, pa KAJ zdaj ti sprašuješ?

Te zanima, če so homologirana vsa stekla ali koliko so temna?

Če imaš za VSA stekla napisano v kartončku, pol je ok. Če imaš samo zadnje tri, potem si ga naj...če te ustavijo (oziroma najkasneje na tehničnem).

Koliko so pa temna stekla oziroma folije pa nima veze .. če ti niso všeč, boš pač moral VSE dol potrgat .. spredaj, zadaj .. ampak potem spredaj ne boš smel nič več gor dat ..

Kaj torej hočeš vprašati?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Js mam en avto iz DE in so šipe zatemnjene v nulo....nekako dvomim da bo kdo kaj bolje naredil.

Zdaj pa kako spravit to skoz homolomo v Slo? Jim bo ok nemški vpis?

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
No way da tole homologiraš, če ni po SLO predpisih.

Boš moral dol trgati folije, če jih imaš spredaj .. al pa zadnje več kot 83% oziroma 95% vse skupaj s steklom

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Pomoje ni nč ilegalnega. V nemčiji so glede teh zadev dost urejeni in tudi Slovenceljni samo kopirajo zakone glede homologacij od njih, sami nič ne naredijo.

Sej zato so pa ukinil stekla spredaj stransko, saj v nemčiji folije tam niso bile dovoljene sploh.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Kolikor jaz vem, se tam po cestah čisto uradno vozijo vozila, ki pri nas tudi pod razno ne bi prišla skozi LPP ..

Po mojem bi bilo bolje, da šipe zatemnjene u nulo" podrobneje opišeš, da ne bomo mlatili slame
wink-1.gif