Nimam nobenih infov razen tega, da je 130>115. Torej tvoja izjava, da je to dražje, ni bila pravilna.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne vem, če imaš info da ni kvalitetno narejeno potem povej, se ne spoznam na to. Bi pa potem prosil za kontakt nekoga, ki to naredi pošteno.
Kolikor vem ni omejitve koliko je max za zadnja stekla.Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Iz avta bi rad naredil nek mini, mini avtodom, ker bi zadaj rad naredil zasilno posteljo, bi najraje zadnje dve stranski šipi predelal tako, da bi bile popolnoma črne-torej popolna zatemnitev tudi, če znotraj avta gori luč.
Je to slučajno dovoljeno narediti pri osebnem vozilu-če imajo to lahko poštarji in drugi dostavljalci, potem je to verjetno dovoljeno?
A morda kdo ve, kdo dela popolno zatemnitev zadnjih stekel(popolno zaprtje zadnjih stekel?
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Hvala za pomoč, ta črna folija mi je še najbolj všeč samo dvomim, da lahko zadnja stekla kar zatemniš brez homologacije?
Se pa pri meganu itak nič ne vidi ven, ker ima mini šipe zadaj.
Po moje bi bilo še najpametneje, da že končno zamenjam avto in kupim mini dostavnika pa si v njem uredim res pravi mini avtodom, ker grem rad na kak daljši izlet ampak potem sem za nazaj čisto crknjen, ob takem avtu bi pa lepo prespal in šel naslednji dan lepo domov.
A je mini kombije-recimo Caddyja kaj dosti težje voziti kot navaden oseben avto?
Verjetno še lažje, ker se sedi precej višje in je boljši pregled na cesto, edino na to, da je zadnja šipa popolnoma zaprta se pa verjetno človek težko navadi.
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Pa še v dizelskih avtih se da lahko not webasto grelec, pri bencinarjih pa kolikor vem to ni možno.
Ok, sem se zmotil, se opravičujem. Velik dostavnik se vozi kot formula ena.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a dej... nasa mat ga komot voz, pa je cez 60... kaksna muka?
Ok, sem pozabil da Alter vozniki ne poznajo razlike med vožnjo Megana in Voyagerja po mestu. Vse isto, vse super.Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Za po mestu je Jumpy isti šmorn kot Grand Voyager - no jaz bi vsekakor na mestu OT razmišljal v tej smeri - velik enoprostorec pa zmagaš; Voyager, trojček C8, P608, Ulisses,...
Si prepričan? Ker Berlingo že ima tovorne gume, ravno tako Doblo. Oba potniški verziji, ne zaprti. Vsaj po mojih informacijah.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
gume ima navadne... s temi itak ne smes neki ful teze vozit.