Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Najlepša hvala za link.
Pa je to dejansko obstojno na oknu, ali se bo že v parih mesecih začelo kaj mehurčkati, odlepavati....?
Približno koliko pa stane m2?
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Najlepša hvala za link.
Pa je to dejansko obstojno na oknu, ali se bo že v parih mesecih začelo kaj mehurčkati, odlepavati....?
Približno koliko pa stane m2?
Pa se potem pri tej foliji tudi pri prižgani luči nič ne vidi noter ali kako je to?Citat:
Uporabnik sipu pravi:
http://www.sign-supply.si/folije-za-zascito-stekel/folije-za-zascito-stekel-reflectiv.html#zrcalne
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Pa se potem pri tej foliji tudi pri prižgani luči nič ne vidi noter ali kako je to?Citat:
Uporabnik sipu pravi:
http://www.sign-supply.si/folije-za-zascito-stekel/folije-za-zascito-stekel-reflectiv.html#zrcalne
Koliko je pa prepustnost svetlobe?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Kzs
Ddv vseeno placas, ne skrbi... To je nek mit, da s.p. kupujejo brez ddv.
...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Kzs
Ddv vseeno placas, ne skrbi... To je nek mit, da s.p. kupujejo brez ddv.
Fikus: mene bolj zanima kako se bos lotil izdelavecpostelje. Tud sam imam plan tko narest...
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Hvala za nasvet.
Tudi sam razmišljam, da bi bila še najcenejša in še najboljša možnost, da dam zatemniti šipe kolikor je pač dovoljeno, potem pa znotraj zavese.
Obstoja kakšna firma, ki prodaja zavese z vsemi nosilci vred ali moram sam kaj poštudirati?
Skrbi me, da ne bom s kakšnimi vijaki kaj uničil stranske airbage?
A ti policaji lahko kaj težijo, če je parkiran avto in znotraj zagrnjene zavese?
Zadnji sedež moram namreč odmontirati, da dobim prostor za posteljo in se potem vse vidi v prtljažnik in bi imel enostavno zagrnjeno kadar bi v prtljažniku kaj prevažal.
Če mi bo spanje v avtu všeč, bom pa čez kakšnih par let, ko ga bom menjal, potem končno kupil nek uporaben avto za ta namen-recimo kakšnega zadaj zaprtega Caddyja ali pa še bolje Vitota ali pa celo kak Renault Transit
Edino kar mi gre blazno na živce je to, da take avte firme dobijo brez davka, sam kot fizična oseba pa te pravice nimam, ni način, da davki niso enaki za vse