Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kaj pa je s temi, ki že imajo preveč zatemnjena stekla in narejeno homologacije?
Lp
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
@all
še vedno bo zadostovala moja stara teorija, katere blesavi plavci nebodo kr tak skapirali.
Greš k mojstru, ki ti zatemni po sistemu recimo 10% okoli in okoli. Greš naredit homolo.
Odpeketaš nazaj k mojstru, stare folje dol, nove 55% gor - okoli in okoli. Ko te kekeci vstavijo
maš homolo. rešeno. Je nekoliko dražji postopek ker se folje limajo 2x, ampak mas pa pol
avto črn kot noč. Kateremu je to v interesu, sam nikoli nisem temnil, ker mi to ni všeč.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
@all
še vedno bo zadostovala moja stara teorija, katere blesavi plavci nebodo kr tak skapirali.
Greš k mojstru, ki ti zatemni po sistemu recimo 10% okoli in okoli. Greš naredit homolo.
Odpeketaš nazaj k mojstru, stare folje dol, nove 55% gor - okoli in okoli. Ko te kekeci vstavijo
maš homolo. rešeno. Je nekoliko dražji postopek ker se folje limajo 2x, ampak mas pa pol
avto črn kot noč. Kateremu je to v interesu, sam nikoli nisem temnil, ker mi to ni všeč.
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
In bo policaj reku, opa sine jst pa sumim, da je več, kaj pa pol?? Spet dol dajat pa une 10% gor??
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ja zaenkrat jih ne temnijo več.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
In bo policaj reku, opa sine jst pa sumim, da je več, kaj pa pol?? Spet dol dajat pa une 10% gor??
Ja pokazes mu homologacijo, kjer piše da imas homologirane temne šipe, pa naj bo junak in te pošlje na tehničnega.
(če je neupravičen, ga plača PP)
Nebo te poslal, preverjeno.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ja zaenkrat jih ne temnijo več.
Tisti kaj pa že majo spredaj tintane, pa jim še velja ne?