Tema ki je odletela kot golob!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.345
6.145
113
To glede gotovine je interpretacija, ki so jo v svoje medije spravili preiskovanci. Ali je kje objavljeno anonimno pismo, ki je sprožilo preiskavo?

Komunikacije so vedno varnostno občutljivo področje in pravilno je, da država take stvari spremlja. Lastnik Telemacha je naprimer zdaj prodal vse svoje oddajnike.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.659
113

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
1684379825802.png

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
To glede gotovine je interpretacija, ki so jo v svoje medije spravili preiskovanci. Ali je kje objavljeno anonimno pismo, ki je sprožilo preiskavo?

Komunikacije so vedno varnostno občutljivo področje in pravilno je, da država take stvari spremlja. Lastnik Telemacha je naprimer zdaj prodal vse svoje oddajnike.
S tem, da preiskuje osebne račune Branka Čakarmiša in urednice N1? Pa da uspe 200 računov preiskati v enem mesecu? Zakaj neki so jim zavrgli vse ovadbe?

Ko je Dr. Perutnićar zagrulil da se je košarica pocenila smo se vsi smejali.
Nobeden ni vedel da je grulil za Italijo.
suzi najbolj žalostno pri tem je da denar odteka v tujino...namst da bi doma krožil gre k sosedom, ki se nam samo smejijo...veš denar ni težava spičiti pri sosedih, težava je ta denar nazaj privabiti. Pa upoštevaj da vsi maloobmejni nabavljamo pri sosedih, k temu ddoaj še razne obiskovalce centralce, ki recimo pridejo k svojim na obisk in uzput nabavijo.....sem gledal enkrat enega iz KR ker ma sorodnike tu...je možak sproti nabavu za par 100 € robe (znižano se razume)..sem ga vprašal kolk misli še nabavt, bi mu posodu mojo kartico, al pa bi mu svetoval naj so svoj nardi..... ker je mel artikle ki so bili znižani na kartico pa je rekel da jo ima .... tako da ja pernatri res dela