ja alternativa temu je, da pač dejansko kaj delajo. to pa itak ne gre.
Kot je priliv gotovine na Telemachov račun? Preklemanski penzionisti.Kaj pa naj bi drugega počel UPPD, kot preiskoval sumljive denarne transakcije?
Komu pa? A iz desnega v levi žep, tako kot A1?Lastnik Telemacha je naprimer zdaj prodal vse svoje oddajnike.
Komu so srbi prodali ? kućanu ?Lastnik Telemacha je naprimer zdaj prodal vse svoje oddajnike.
S tem, da preiskuje osebne račune Branka Čakarmiša in urednice N1? Pa da uspe 200 računov preiskati v enem mesecu? Zakaj neki so jim zavrgli vse ovadbe?To glede gotovine je interpretacija, ki so jo v svoje medije spravili preiskovanci. Ali je kje objavljeno anonimno pismo, ki je sprožilo preiskavo?
Komunikacije so vedno varnostno občutljivo področje in pravilno je, da država take stvari spremlja. Lastnik Telemacha je naprimer zdaj prodal vse svoje oddajnike.
To to ja, to je važnoAggregating and curating news, politics, current affairs, history and culture from Central and Eastern Europe.
"po svetu"?
4 države = svet?
Tale razlika v cenah ni od včeraj, tako da se lahko to komot tud dr. Grbastem pokažeDjte poiskat Dr. Pernatega in mu pokažite tole
lahk bi jo je pa potrebno vedeti da pod grbastim ni bila razlika tako extremna, kot je pod piđonijemTale razlika v cenah ni od včeraj, tako da se lahko to komot tud dr. Grbastem pokaže
suzi najbolj žalostno pri tem je da denar odteka v tujino...namst da bi doma krožil gre k sosedom, ki se nam samo smejijo...veš denar ni težava spičiti pri sosedih, težava je ta denar nazaj privabiti. Pa upoštevaj da vsi maloobmejni nabavljamo pri sosedih, k temu ddoaj še razne obiskovalce centralce, ki recimo pridejo k svojim na obisk in uzput nabavijo.....sem gledal enkrat enega iz KR ker ma sorodnike tu...je možak sproti nabavu za par 100 € robe (znižano se razume)..sem ga vprašal kolk misli še nabavt, bi mu posodu mojo kartico, al pa bi mu svetoval naj so svoj nardi..... ker je mel artikle ki so bili znižani na kartico pa je rekel da jo ima .... tako da ja pernatri res delaKo je Dr. Perutnićar zagrulil da se je košarica pocenila smo se vsi smejali.
Nobeden ni vedel da je grulil za Italijo.