Glede na to, da se meče milijone v “eko” EVje in sončne elektrarne, očitno denar je.Saj se strinjam, ampak ne bi tega delali enkrat ko bomo imeli gnar?
Glede na to, da se meče milijone v “eko” EVje in sončne elektrarne, očitno denar je.Saj se strinjam, ampak ne bi tega delali enkrat ko bomo imeli gnar?
Statistika glede pridelovalne površine/prebivalca v Sloveniji ni ravno kaj pretirano dobra.To vse skupaj ni nic proti uspehu magne, ce je ne bi zj.... kriza po svetu.
Nic. Zemlje je dovolj, te pecikl poti meni sicer ne grejo v glavo, kako evropa zapravlja denar, da ni normalno..
Miroslav cerar srbski je ukradel to zemljo...Zakaj? Po koliko so dobili placano to zemljo?
fact je da to ni na nas, niti ni na nas to da bi volilcem iskali ljubljeno opcijo...se bodo pač morali navaditi živeti ail pod janezom ali pod kom drugim, če ga bo zamenjal ali pa vsake 4 leta nov obraz. Če pa raja zgura da je bolje npr biti lačen, žejen, brez cekinov, kt pa Janša na premierskem stolčku je pa to odločitev raje.Edin program, vsaj tvoji tko pravijo, ki zmaga je, "samo da ni Janša " program.
Tko da če iz tega stališča gledaš, potem je na vas da nekaj ukrenete, ker raja ne bo kr na enkrat pa Janeza ljubila, ni on Tito, čeprav bi ga rad kopiral.
Ne deluješ mi ravno kot član elite, da bi postavljal taka vprašanja...a ker pod njim pa ni lakote, zeje in visjih davkov?
Naiven pac.Ne deluješ mi ravno kot član elite, da bi postavljal taka vprašanja...
v takem obsegu ne..ne spomnim se da bi janez kreiral skupino, katera bi nam razlagala na tedenski ravni kje nakupovati da ne bomo lačni.a ker pod njim pa ni lakote, zeje in visjih davkov?
v takem obsegu ne..ne spomnim se da bi janez kreiral skupino, katera bi nam razlagala na tedenski ravni kje nakupovati da ne bomo lačni.
Pa to ves da janez pride na vlado potem, ko vasi zjebejo tri mandate enega za drugim, da je cisto vse adijo?jest se pa spomnim, da nam je janezova strokovna skupina razlagala kako se druzit. pa je bilo veliko mimosumov vmes, pa se ne obesamo na to.
butasto, ne, naivno je pa pricakovanje, da pod jj ne bi bilo inflacije in visjih davkov.