Tema ki je odletela kot golob!

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
ne če bi dodal pokojnike bi dodal še bivšega župana Velenja Bojana Kontiča, povezava se je nehote vtihotapila tako tu zaključujem.Sicer pa kot sem ti napisal.Poišči člane CK ZKS,nato ZLSD , potem LDS nato pa še SD, pa boš videl kdo vse je šel po tej poti
A sem jaz trdil, da je SD polna bivših komunistov? :bonk: In seveda ne moreš našteti vsaj dveh aktivnih članov SD, ki so bili prej člani ZKS, če že ne KPS. Pri aktivnih članih SDS tega problema seveda ni.

A sem jaz trdil, da je SD polna bivših komunistov? :bonk: In seveda ne moreš našteti vsaj dveh aktivnih članov SD, ki so bili prej člani ZKS, če že ne KPS. Pri aktivnih članih SDS tega problema seveda ni.
ne, bi jih komot naštel, ni težava, sam glede na to koliko sistemov si dal skozi in glede na to da se SD hvali kot njihova naslednjica mislim da s tem ne bi smel imeti težav.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.014
113
ne, bi jih komot naštel, ni težava, sam glede na to koliko sistemov si dal skozi in glede na to da se SD hvali kot njihova naslednjica mislim da s tem ne bi smel imeti težav.
SD se hvali, SDS pa dejansko je :valjamse:
S tem da SD se hvali in to odkrito, SDS pa to skriva
Ampak zanimivo, v nazivu strank pa samo ena črka razlike. A če SD ukinemo bo SDS prevzela njeno vlogo?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Pernati trenutno v Siciliji nabira za SLO košarico.
FvCOfpdWcAYJ9qO.jpg

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.742
5.900
113
SD se hvali, SDS pa dejansko je :valjamse:
S tem da SD se hvali in to odkrito, SDS pa to skriva
Ampak zanimivo, v nazivu strank pa samo ena črka razlike. A če SD ukinemo bo SDS prevzela njeno vlogo?
Ok enkrat za vselej... Če so SDSovci komunisti, kaj so potem SD in Levica?
Pa pustimo zdaj stare člane, ki v jugoslaviji če so hoteli biti v politiki, drugje kot v SKJU niso mogli biti.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.014
113
Ok enkrat za vselej... Če so SDSovci komunisti, kaj so potem SD in Levica?
Pa pustimo zdaj stare člane, ki v jugoslaviji če so hoteli biti v politiki, drugje kot v SKJU niso mogli biti.
SD so nedeklarirani desničarji, Levica pa pojma nima kaj bi sama s sabo, zmedena k vsa današnja mladina.
Stari člani, bivši komunisti, pa so imeli izbiro, samo očitno so hoteli biti komunisti.

• Všeč mi je
Reactions: Ateis in bizi

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.681
-523
83
A s i fovš Golobu?
Ti si tipičen lenuh, ki se ti ne da kmetovat pa daš raje v najem pa drugim pametuješ. Pa še enga normalnega posta brez žaljenja ne spraviš skupaj. Pač tipičen retardiranec.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in Samo Svoj

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.531
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
Aja na Goloba čakaš....
Je v hotelu jurja na noč....

ti pa na socialo verjetno
"komercialna cena najema vile je 1500 evrov na dan za 6 oseb (vključen zajtrk) "