Ja no, če je policistu, ki naj bi bil 24/7 uradna oseba, dovoljeno in "spregledano", da piše zavajajoče in populistične komentarje na račun vlade in svojega delodajalca, bi lahko tudi meni, ki pišem svoje izjave, v katerih včasih ošvrknem vašo dvoličnost in obnašanje na splošno kot navaden forumaš.
Vidis ko ti sepa poznavanje ureditve drzave in pravnih temeljev za njeno delovanje.
moj delodajalec je drzava, ne vlada. Vlada je organ ki z drzavo upravlja. In letos bom delodajalcu skozi DDPO placal tri svoje letne bruto
ko sem 24/7 na razpolago mi pripada ali pripravljenost na domu ali pa pripravljenost na dolocenem kraju. Sem pa dolzen 24/7 preprecevati kazniva dejanja in resevati zivljenja.
ves najbolj smesno bo, ko boste ubrali enako taktiko kot ob neplacanih stozicah… bo ministrstvo za infrastrukturo prepovedalo promet traktorjev v LJ… pol bo pa cela slovenija blokirana ko bo obvoznica obstala.
sam spomnim te na bisere zadnjih 14 dni:
- ukinili bomo dopolnilno zacarovanje
- ne bomo ga ukinili samo placat ga ne bo treba
- treba ga bo se naprej placevat
- golob: ce nimate zdravnika poklicite na posebno stevilko
- MZ: ne klicite ker nimamo kaj narest
- davcno bomo reformirali
- davcno ne bomo reformirali, namen novih davkov ni polnjenje proracuna (ne kaj pa je namen davkov)
Nekoc je bila tema ko sem napovedal kako se bo odvijal razpad. Zal je ni da bi za nazaj pogledali.
ti pa samo plesi, vriskaj in se veseli kako dobro vam gre. Cez leto se vas nihce tudi spomnil ne bo vec. Sam drzava bo v razsulu.