Tema ki je odletela kot golob!

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
pa suzi zdaj je dež, pa mraz...nema kola...dokler ni 20+ C pa sončk. A češ da se revčki prehladijo
sicer pa vlada deluje v skaldu z zakoni in v dobrobit družbe, je pa res da morajo dosti sanirat kar je janez pokvaril....by svoboDDA
Žalosten nivo nekdanjega PV, ki se ne more sprijazniti z izgubo oblasti in dejstvom, da ga ljudje ne marajo.
Kaj šele, da bi z prepričljivim volilnim rezultatom zasedel to pozicijo..

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
Seveda pa ne boš komentiral vladanja z odloki, o čemer ste imeli toliko povedati v mandatu prejšnje vlade. Ker so vaši, je nenadoma vse sprejemljivo.
Poglej (tebi še odgovarjam, ker si kolikor-toliko "dostojen nasprotnik"), o teh "odlokih" in odlokih je bilo prelito toliko črnila, da je že greh krasti Bogu čas in prežvekovati o tem na forumu. Tisti, ki gleda in vidi zadevo iz večih strani in uporabi razuma mu je jasno, drugim, recimo jim enoumneži, se pa lahko enaka zadeva razlaga v nedogled, pa ne bo napredka. Tako, da je stvar posameznika, kam se bo postavil.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ejga primorAc...a niso sloboĐani med srbskim mitingom tulili da ne bo vladanja z odloki ?
pa suzi zdaj je dež, pa mraz...nema kola...dokler ni 20+ C pa sončk. A češ da se revčki prehladijo
sicer pa vlada deluje v skaldu z zakoni in v dobrobit družbe, je pa res da morajo dosti sanirat kar je janez pokvaril....by svoboDDA

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco
Poglej (tebi še odgovarjam, ker si kolikor-toliko "dostojen nasprotnik"), o teh "odlokih" in odlokih je bilo prelito toliko črnila, da je že greh krasti Bogu čas in prežvekovati o tem na forumu. Tisti, ki gleda in vidi zadevo iz večih strani in uporabi razuma mu je jasno, drugim, recimo jim enoumneži, se pa lahko enaka zadeva razlaga v nedogled, pa ne bo napredka. Tako, da je stvar posameznika, kam se bo postavil.
hvala za kompliment samo glede mene si res ni treba jemati tvojega dragocenega časa in mi razlagati, ker nisem ravno pri najbolj brihtnih, tako da hvala za vložen trud za vnaprej pa pojdiva vsak po svoji poti. pa na ignore možnost ne pozabiti

Ejga primorAc...a niso sloboĐani med srbskim mitingom tulili da ne bo vladanja z odloki ?
mami*u ti promorAc...majst čistokrvn Primorc nema ništa od dole, niti Kraševih napolitank, še cockte ne kupujem odkar jo je prevzela Atlantic grupa
sloboĐani so svašta pričali ali znaš sad je sloboda i sad su neka nova pravila igre kojih mi ne znam najbolje a znajo jih kolesarđije, slobođani i drugi koji su blizu ovima

drugače rečeno nov čas nova vlada nova pravila. Rekli, pisalo se je marsikaj, samo se je še več tega pozabilo oz ni več tko aktualno. Kt otroci k dobijo novo igračo. Počak da zmanjka igrač potem boš mel mitiing v vsakem malo večjem mestu

PS a ko in če bodo minitngi pridemo mitingirat tja v tvoje kraje pa k teb na kozarček dobrega?

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

erikson

Guru
25. avg 2007
22.345
6.145
113
Žalosten nivo nekdanjega PV, ki se ne more sprijazniti z izgubo oblasti in dejstvom, da ga ljudje ne marajo.
Kaj šele, da bi z prepričljivim volilnim rezultatom zasedel to pozicijo..
Časi se spreminjajo. V enem letu je prejšnja vlada sprejela že več PKP-jev. Pod Golobom pa ... Provladni mediji imajo že težave, ko morajo zagovarjati vlado.

Od 707 anketiranih je 23,3 odstotka anketirancev na vprašanje, katero stranko bi volili, če bi bile volitve jutri, odgovorilo, da bi volili SDS, 23 odstotkov pa bi jih volilo Gibanje Svoboda.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
hvala za kompliment samo glede mene si res ni treba jemati tvojega dragocenega časa in mi razlagati, ker nisem ravno pri najbolj brihtnih, tako da hvala za vložen trud za vnaprej pa pojdiva vsak po svoji poti. pa na ignore možnost ne pozabi
Pravilno si ugotovil, da nisi pri najbolj brihtnih, ker v bistvu sploh nisem repliciral tebi, ampak "kolegu" mosseero. Če si pa res Primorec, pa še toliko slabše zate, glede na tvoje tukajšnje izražanje političnega prepričanja.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.101
3.158
113
FtBaYaoWAAAW8hR.jpg

Pa ne no, a pol je bolje da skenslam dopust tam dol, da ne bomo ob istem caju tam.