Tema ki je odletela kot golob!

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.531
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
dr. Dragan Petrovec se je leta 1952 rodil v Ljubljani.
V OŠ je hodil v Ljubljani (Prežih),
v gimnazijo je hodil v Ljubljani (Šuba - latinščina),
pravo je naredil v Ljubljani.
Predava na podiplomskem študiju na Pravni fakulteti, na Fakulteti za socialno delo in na Fakulteti za varnostne vede Univerze v Ljubljani.

Ne moreš kogarkoli, ki se ne strinja s tvojim (omejeni) mnenjem, proglasiti za Srba ali Bosanca. S tem samo dolazuješ, da spadaš v drhal.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113

saj vsi vemo kateri zalar, kajne?

za tiste ki se delajo da so novi z novimi nicki - zvesti oproda kresalovi, sedaj lepo nagrajen.
Zadnjih 7, 8 let sem redno vozil svoje otroke učit smučanja na Pokljuko. Zatrnik je bil večinoma brez snega. OK, lani ga je res bilo dovolj, letos je bil le kratek čas... Pred tem pa brez snega...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.054
5.659
113
Holob dela....v smeri vse večjega nadzora!

B81

22. jul 2007
36.933
10.503
113

Dobro je to, čim več podobnih floskul. Bo naslednja vlada imela spisek vsega, kar bodo znormalizirali nazaj.
Če bi režim dvignil DDV, bi ga naslednja vlada menda obdržala, tole tu zgoraj pa so taki cukri, ki si jih ljudje bolj zapomnijo, kot ddv.

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.681
-523
83

Še dobro da je bil zakon sprejet decembra 2021. kdo je bil takrat na oblasti?

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: brane_new in jest5

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.742
5.900
113
Imako premalo javno upravo, moramo prvič zakomolicirati življenje državljanom, nato pa za to zaposliti še več prelagalcev papirja.
Čaka nas tudi reforma šolstva. Več ur, dodaten predmet drugi tuj jezik. Dodatna teža NPZju. Dodatno iskanje genijev... vse za dobrobit naše družbe.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.054
5.659
113
4 sezone je samo zaj.... sedaj ko se je našlo obvod okol njegovih nesmislov je pa bogi bogi...

Beri komentarje spodaj....lokalci dobro povejo.

Prednost Zalarja v tem primeru je za razliko od Torkarja.....da kot bivši pravosodni minister ve kaj dela...

delter333

Guru
21. maj 2010
1.850
1.556
113
Notranjska
Zadnjih 7, 8 let sem redno vozil svoje otroke učit smučanja na Pokljuko. Zatrnik je bil večinoma brez snega. OK, lani ga je res bilo dovolj, letos je bil le kratek čas... Pred tem pa brez snega...
Ta nizko ležeča smučišča v Sloveniji nimajo prihodnosti to je vsakomur jasno. Vse kar se tam lahko dogaja je poleti, jasno če imaš kaj ponudit. Na dolgi rok 10-20 let pri nas ostanejo 3-4 smučišča in to je to. Kanin bi potreboval 150M€ in to je edino smučišče v katero bi bilo dolgoročno vredno investirati samo pod smučiščem se folk ni sposoben zmenit ama nič.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi in mosseero

tomi

Guru
1. sep 2007
18.576
9.810
113
40
MB
https://siol.net/novice/slovenija/p...dikati-razburjeni-ni-jasno-pri-cem-smo-602110

• BESEDOVALEC / 20.03.2023. OB 11:03 +45 -1
    Vladi RS je uspelo do brezumja zmesti celo večnega pogajalca in karizmatičnega "frontmana" konfederacij javnega sektorja Branimirja Štruklja, kar je zagotovo nov epohalni dosežek vladnih pogajalcev. V agit-propovski simultanki, ki jo vladni odločevalci igrajo z zdravstvom, šolstvom, gasilci, sodniki, policisti, vojaki, upokojenci, študenti, .... jih je le še malo, ki nasedajo njihovim lažnim obljubam in "časovnicam".

:valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N