Tema ki je odletela kot golob!

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Kaj se že dogaja na forumu, ko so vloge obrnjene?
Zihr vsi JJ ljubitelji pridno sprejmejo kritiko in sploh ne izvajajo preusmerjanja pozornosti :evil:
Kdo pa so JJ ljubitelji?
Se mi zdi, da je JJ deležen več kritik od vseh. Goloba pa nekateri kujejo v višave, kljub vsem blamažam njega in njegovih. Očitno je to podedoval od svojega botra, ljubljanskega nedotakljivega šerifa, ki ga njegovi verniki kljub vsem mutnim poslom in lopovščinam še vedno veselo zagovarjajo.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

jest5

Guru
18. avg 2007
25.956
-8.678
113
Kdo pa so JJ ljubitelji?
Oh prosim no. Tisti 10 zakrknjenih SDSovcev tu gori ne moreš faliti (Ok, sedaj je malo težje, ker ni več politike, so manj očitni), ter še približno enako ostalih, ki kao niso za njih, samo jih vedno branijo v debatah.

Se mi zdi, da je JJ deležen več kritik od vseh.
Na splošno je, kar je jasno, saj ima manjšo volilno bazo.
Vendar sem jaz govoril o tem forumu. Tu gori je več njegovih braniteljev, kot kritikov. Si že pozabil, kako je bilo v politiki? Kakšen napad je bil na vsakogar, ki je kaj rekel čez JJ/SDS? Če to ni šlo, se je pa preusmerjalo pozornost.

• Objave ne odobravam
Reactions: cappy

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Itak je skoz enako. IMO, ce bos napisal: jj mora v penzijo, se bom sam strinjal, ce bos napisal, zakaj se jj kurci in tveldove ne jebe 5posto, pa bom rekel, da ima ded prav.
Pac od primera odvisno, medtem ko golob "vse dela prav".

19. jul 2007
2.838
1.563
113
Mogoče sta pa Niki starša kupila obleko. Denarja jima verjetno ne manjka, glede na to, da je mama profesorica na ff, foter pa politični analitik.
Simpatičen zdrs, da je njegova glavna vloga politični analitik.

Fotr (prof. dr. Miha Kovač) je kar lepo redni profesor na Filozofski fakulteti, tudi predstojnik KATEDRE ZA KNJIGARSTVO.

• Haha
Reactions: BuDi

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Golobov največji slovenski investicijski ciklus ever?!

kaj je to mišljeno sploh?

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Zadnjih nekaj projektov, kjer je imela država prste zraven je tako donosnih da jih lahko prekosi samo še vrnitev magne v prvotno stanje in investicija v kombajn za krompir.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in Hanzi

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.448
2.184
113
Mogoče sta pa Niki starša kupila obleko. Denarja jima verjetno ne manjka, glede na to, da je mama profesorica na ff, foter pa politični analitik.
A še kdo opaža kakšne vzorce pri teh razvajenih otrocih ljubljanske "elite", tipa Nika in Jenull?
A se kdo ta dva razvajenca predstavlja v kakšni resni službi? :valjamse:
V službi ne, bi pa take patrone poslal v Putinov raj, v kakšno prevzgojno delovno enoto, tam proti Sibiriji. Da vidijo kaj je delo,proklete pizde razvajene nesposobne

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Pa dajmo konkretno o razvajenih in nesposobnih. Recimo, študija v usa ji nisi plačal ti, niti mama, ne ata in ne katerikoli od ostalih davkoplačevalcev. Letnik stane toliko kot dvoletna povprečna plača (ali če ti je ljubše, zamortizirana zgonjena alter premija iz njemačke). Z glavo in gofljo zaluži toliko kot en avtobus alterjevcev z rokami in nogami. In po neoliberalnem evangeliju, tako priljubljenem tukaj gor, je to vse kar šteje. Zato še enkrat. Kdo že je razvajen in nesposoben? In kontra vprašanje? Zakaj si za sovražnika in škodljivca izbirate razvajene in nesposobne? So vam konkurenca?

• Všeč mi je
Reactions: bizi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Pa dajmo konkretno o razvajenih in nesposobnih. Recimo, študija v usa ji nisi plačal ti, niti mama, ne ata in ne katerikoli od ostalih davkoplačevalcev. Letnik stane toliko kot dvoletna povprečna plača (ali če ti je ljubše, zamortizirana zgonjena alter premija iz njemačke). Z glavo in gofljo zaluži toliko kot en avtobus alterjevcev z rokami in nogami. In po neoliberalnem evangeliju, tako priljubljenem tukaj gor, je to vse kar šteje. Zato še enkrat. Kdo že je razvajen in nesposoben? In kontra vprašanje? Zakaj si za sovražnika in škodljivca izbirate razvajene in nesposobne? So vam konkurenca?
Nisi nam konkurenca,ker uspešnost njihovih projektov si opisal v svoji prejšnji objavi v tej temi.(magna in krompir)

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
hja, ce ne bi bilo vas, ki to problematizirate, potem jo sploh ne bi rabili.

vidis, sami sebi ustvarjate "sovraznike".

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
To, da se zdaj obtozuje vse povprek od zupana do debelega, je podobno, kot bi obtozeval drzavo, ker je bila toca in vse stolkla. Kaj naj proti visji sili...

2. jul 2020
5.066
6.619
113
hja, ce ne bi bilo vas, ki to problematizirate, potem jo sploh ne bi rabili.

vidis, sami sebi ustvarjate "sovraznike".

Po tvoji logiki se tudi Janše in Goloba ne sme problemizirati, ker se tako ustvarja sovražnike. Čeprav je z obema več stvari konkretno narobe.
Ne moreš se iti nevladnika in sočasno sodelovati z eno politično strujo pri rušenju druge politične struje.

Koliko se bori za malega človeka pa smo videli. Za vodo se gre, razen ko Šerif prekopava vodovarstvena območje. Za emancipacijo žensk se gre, dokler ne Šerif zahteva seksa v zameno za službo. Za ustavo se gre, dokler jo naši rušijo, potem pa je vseeno. Bonus pike, ko ustanovitelj 8M dobi ministerski stolček.

Jarčeva je podoben kaliber. Na podnebnem štrajku prva z mikrofonom. Sekajo na Rožniku nje pa nikjer.