Vseskozi sem bil zagovornik Nokie, pa mi je ventil odpililo, ko je Nokia že imela beto verzije prog. opreme za nekdaj paradnega konja N97, verzio 3.0 , ki uporablja tudi občutno hitrejši Symbian, verzija je bila beta že zunaj , sicer še malo hroščata, potem so pa oprostite izrazu prasci naumili, da taka pohitritev N97 ne bi bila dobra za njih, saj nihče ne bo več novega telefona kupil in so rekli, sorry nadgradnje ne bo, če ž
elite hitrejši telefon z hitrejšim Symbianom pač napolnite naše žepe in kupite nov telefon......
Ja res sem 100 na uro zagovarjal Nokio, jo morda še, samo izključno za low cost telefone, morda še za srednji razred, za poslovne telefone nabite z funkcijami, pa čim bolj stran od nefer Nokie, ker se vam z njo in njeno idipotsko politiko z katerim koli top telefonom v bodoče ne piše nič dobrega, ker poanta pri njih ni, ali se da pohitriti telefon ali ne, z novo verzijo, to vsi vemo, da se da, pri njih pa je vprašanje, bolj, da tega nočejo, ker računajo na nove kupce ......
Pa novih kupcev ne bo, ker sem ogorčen in kot tak sigurno slaba reklama Nokiji tudi za slabše modele, za pametne telefone, pa Nokie nikakor , raje kak telefon na odprtokodnem sistemu, npr. Android, pa dovolj razširjen in preverjen model, bo mnogo manj težav, kot z pogoltno Nokio.