Telemah HR nerezident

zcmr

Zelenc'
2. nov 2011
29
0
3
NM
No Telemah HR se sedaj dela norca z mojih dopisov ,tako da res nima smisla z njimi...sedaj ko sem jim zagrozil z Hakomom so ugotovili eno veliko laž:

..Dodatnom provjerom u sustavu utvrđeno je kako na adresi XXXX, nije dostupna optička internetska usluga putem Telemachovih usluga...

Seveda jaz sem na tem naslovu na optiki preko A1....Sem jim odpisal in poudaril da naj se ne izmišljujejo novih neumnosti...čakam odgovor..

• Všeč mi je
Reactions: uncle_sam

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.796
2.517
113
42
Hrvati pač... Starlink klice.

Sem zdaj bolj pozoren, pa tega ni tak malo po kampih in hisah v Istri.
Ceneje in verjetno tudi hitreje.

zcmr

Zelenc'
2. nov 2011
29
0
3
NM
Poštovani,

Žao nam je ukoliko niste zadovoljni našim prethodnim odgovorom, ali isti i dalje stoji i u skladu je s informacijama koje smo Vam dostavili te nažalost nismo u mogućnosti ponuditi drugačiji odgovor.

Za sve daljnje upite stojimo Vam na raspolaganju.
No to je to ,vztrajajo dokler ne odnehaš.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
16.150
5.721
113
Priklopi Muska in deli z sosedi kot v 2000 letih, ko je sosed šeral 3 okoli preko lan kabla po zraku potegnjene ga med bajtami.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.796
2.517
113
42
Get one month of Starlink free when you sign up through this link. Fast, reliable internet at home and on the go.

Opa, se link, če bo kdo narocal.

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.059
6.967
113
Jaz že 15 let šeram internet kolegu, ki zaradi razdalje v starih časih ni imel niti opcije 4G, danes pa sicer ima opcijo 5G ampak zakaj bi. Mene ne boli, njega pa tudi ne. Ob tem lahko samo pohvalim Ubiquiti in Miktrotik opremo. Koliko let to dela brez nekega večjega posredovanja je res impresivno.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija