Tajk in masaž ne rabim....zadeve katere potebujem sem pripravljen tudi doplačati.Pa še 73% popusta na 5 let in eno Tajko, da te masira, ko gledaš TV ...
Sicer ne res, da se da marsikaj shandlati - a obe rami si ven vrgati, ko ti ponudijo roko pa se le ne pustijo.
Sam ostajam na Gold Extra (na 2 conaxih in enem TVapp) - so mi ponujali dodatne boxe in HBO za eno leto za prehode - nea rabim, tak da ...
Tajk in masaž ne rabim....zadeve katere potebujem sem pripravljen tudi doplačati.
Dveh naročnin res ne potrebujem ker imam 3 TV-je. Sem pa se že pred nekaj časa probal na Telemachu dogovoriti za takšno varianto kot sem opisal in je bilo mission impossible. Ne vem zakaj vsiljujejo boxe in ne dajo možnosti proste izbire.Tudi ni tak - se da marsikaj dogovoriti. Je pa res, da ti bo študentka najprej res dve naročnini “ponudila”.
edit: Jodlarcek -iz tvojega pisanja ni bilo takoj razbrati, da vsega tega ne pričakuješ free of charge - sorry
Tak imam jaz.Najraje bi imel tako kot je rekel 5450. Dve Conax kartici in dve licenci za app za smart TV ter 1 EON box. To bi bila zmagovalna kombinacija.
V primeru, da imam EON box doma, lahko TV app EON Smart TV koristim na drugi lokaciji?. Npr. na vikendu?
Kako si pa dobil dve licenci za smart TV?Tak imam jaz.
EON full pa 6 eur dodatno za 2 conax kartici
Ne vem je v paketu.Kako si pa dobil dve licenci za smart TV?
Uvedba e-Računa je za Telemach cenejša kot papirnati račun prek pismonoše. Tako razlagajo.
Reklamirajo malo nenavadno. Papirnati račun se podraži za en Euro. Obdržite staro ceno in prihranite s prehodom na e-Računa.
Sedaj ne vem, ali kupujejo dražje kartuše za printanje računov
Torej so uvedli še drugi način prikrite podražitve za Euro, poleg tiste februarske.
Poslovalnico imajo poleg Tuš trgovine, tako sem to rešil spotoma. Punca za monitorjem ni vprašala za davčno in ne za telefonsko številko, samo za email naslov.
Torej je na spletnem obrazcu to nepotrebna zahteva za sklepanje 'posla'.