Trenutno imam net povezan z cat5 kabli (en kabel iz mrežne v router, drugi iz modema v router). A moram nabavit dva cat6 kabla, če hočem izkoristit hitrost na paketu gold extra?
Pa tvoj router/mrežna imaza giga porte?
Trenutno imam net povezan z cat5 kabli (en kabel iz mrežne v router, drugi iz modema v router). A moram nabavit dva cat6 kabla, če hočem izkoristit hitrost na paketu gold extra?
Februar je tukaj. Kaj sem dočakal? KAR 12 MESECEV PLAČUJTE PAKET EON PREMIUM PO CENI VAŠEGA PAKETA?Tisti ki vas rajca EON box pa se še niste odločili za zamenjavo conaxa in kartice: počakajte do februarja! Več žal ne morem povedat.
nonstop. enako po menjavi boxa in daljinca in modema.Pri ogledu nazaj na novem Sony TV EON app blokira, slika se ustavi in nato se EON izklopi...se še komu to dogaja..
Pri meni je na 130 tik prek 131 - HBO 2 HD, 132 - HBO 3 HD, itd.. Ne vem, kje je bil prej, ampak po občutku bi rekel, da je isto.Kam je izginil hbo hd program na programskem mestu pri eon premium tv ga ni vec, hbo 2, 3, in cinemax so ostali tam kjer so. Tam je sedaj hd history.
Pri meni je na 130 tik prek 131 - HBO 2 HD, 132 - HBO 3 HD, itd.. Ne vem, kje je bil prej, ampak po občutku bi rekel, da je isto.
Snemanje na zunanji disk na EON boxu ni možno
možno je samo gledanje preko usb diska stvari, ki so že posnete gor
Scrubber preview bi bil super, ampak kolikor vem ga tudi stari box ni imel, tako da v tem pogledu ne more bit ravno slabši.Nic novega. Eon box je skropucalo od produkta. Stari box je bil boljsi, kar se tice enostavnosti in preglednosti. Pri vrtenju naprej/nazaj ti ne kaze slike, kako za vraga naj ves, kdaj se koncajo reklame ali karkoli. Moras ciljat in vec krat probavat. Ko si recimo v youtubu ne mores nazaj na kanale z eno tipko, niti ne gre, da bi samo par krat pritisnil tipko nazaj. Bi lahko pisal se ure o tem. Vse je resljivo s software update-om. Samo ni interesa.