Groza no ! Slabšega ISP-ja od TELEMAHA v tej državi ni !!! Imajo monopol na optični priključek pa mislijo da bodo počeli kaj se jim zahoče !
Monopol? Če na tvoji lokaciji ni drugih ponudnikov, ki bi gradili omrežje, to ravno ni njihova krivda. Če pa so, pa sploh ne vem, kje naj bi bil problem.
Mene so poskusili omejevati celo na Router in Računalnik, da ko sem priklopil drugega na internet zadeva sploh ni šla skozi !
Potem pa Tehnična pomoč aka Indijski Call Center v Koper, ki bo reševal probleme v Ljutomer ??? Pa me sprašuje katere lučke gorijo na modemu ???
Nevem, o kakšnih omejitvah govoriš? Na njihovo opremo lahko priključiš praktično karkoli. Še nisem videl, da bi karkoli omejevali. Če hočeš imet direktno svoj usmerjevalnik pa tudi nastavijo njihovo opremo v bridged mode oziroma jo menjajo za modem only, če si na coaxu. Že 15+ let na Telemachu uporabljam svoj router (tako prej na coaxu kot zadnje leto na optiki) vse od nekih cheap Linksysov in TP-Linkov z OpenWRT, različnih Mikrotikov do pfSensa na PCju in trenutno Mikrotika CHR v virtualki. Še vsi so delovali BP, tako kot vse naprave, ki so bile priklopljene zadaj (niti ni razloga, da ne bi).
Bebci no ! In to na naš račun ! Kartica mi ne odpira več kot pol kanalov tudi slovenskih pa imam paket 40/40 Mbps !?
Kaj ima "odpiranje" kanalov veze s hitrostjo interneta? Razen to, da je 40/40Mbps verjetno v najcenejšem trojčku (pa še to ne EON trojčku, ki jih tako pjuvaš), ki ima tudi kanalov primerno malo. Če ti pa ne delajo kanali, ki so vključeni v tvoj paket, pa reklamiraj.
Sem že dvakrat gor klical pa si s temi kreteni ne moreš nič pomagati ! Pa so sami naredili problem !
Zadnjič sem se moral skoraj na nož v njihovi poslovalnici z njimi skregati, tako da je tip že grozil z varnostniki in policijo !
Glede na tvoj način pisanja in bedarije, ki jih pišeš, se ne čudim....
Po zakonu o avtorskih pravicah so vse naprave prodane v EU mislim da 2 do 4 leta nazaj brez HDMI OUT to pomeni ni streaminga in ni enostavnega snemanja ! Prav tako USB. Da ne bo kdo kaj posnel in pozneje objavil recimo na YOUTUBU, kakše farsirajoče politike naprimer ! Rabiš potem pro opremo ki stane in ni nujno da bo delovala ! Vse kaj pa telemach ponuja pa je tako ali tako šrot od robe !
Spet neke bučke. Praktično vsaka multimedijska naprava (od laptopov, PCjev do igralnih konzol, multimedijskih predvajalnik, STBjev, itd.), ki se prodaja danes ima HDMI izhod
Ampak to itak nima veze s samim snemanjem.