Kaj ti sedaj tukaj ni jasno?
Isto pri meni.Ni mi jasno al boš ti "gledal" na BBC Earth ob 12:25 in mi javil, ali naj jaz še enkrat sam "preverim" (mimogrede - ob nastavitvi EN spet tišina, David spet pri RO).
Pri ostalih oddajah na BBC Earth mi pa TV pravilno špila EN audio ob nastavitvi EN.
Torej ostaja vprašanja - ali še kdo na BBC Earth na oddajah Planet Earth (Zemlja) II nima audio, ko ima TV nastavljen na angleščino (ali "standard" ali "auto")?
Jaz HBO GO (preko Telemachove naročnine) uporabljam direktno iz appa na AppleTVju in je slika ok, se pa bolj pozna kompresija kot recimo na Netflixu. Nazadnje ko sem gledal, v EON appu še ni bilo HD vsebin od HBOja, tako da je tudi slika temu primerna. Druge vsebine, ki so v HD, so meni ok. Ima pa Netlfix kljub temu višji bitrate, kakšni BluRayi (sploh 4k HDR) so pa seveda zgodba zase.ksz
ali je kakšna razlika med vsebino na HBO OD in HBO GO? Kakšna je sploh konceptualna razlika med obema. HBO OD ponujajo operaterji kot nek paket, HBO GO pa je storitev kot npr. NETFLIX?
Ker HBO GO appa za android tv ni, lahko samo preko EON appa za tv listam vsebino pod HBO OD
In še to - kakšna se vem zdi kvaliteta slike na EONu na TVju? Če ganjam HBO material preko EON TV appa in tudi, če iz HBO GO appa na telefonu streamam na tv s chromecastom, je meni vse skupaj porazno oz. neuporabno. Direktno na telefonu je slika ok, čim pa zadevo spravim na TV je pa tema. Pri netflixu teh težav nimam.
Ali HBO OD ali GO kaj uporabljate znotraj Telemachovih paketov?
Ni mi jasno al boš ti "gledal" na BBC Earth ob 12:25 in mi javil, ali naj jaz še enkrat sam "preverim" (mimogrede - ob nastavitvi EN spet tišina, David spet pri RO).
Pri ostalih oddajah na BBC Earth mi pa TV pravilno špila EN audio ob nastavitvi EN.
Torej ostaja vprašanja - ali še kdo na BBC Earth na oddajah Planet Earth (Zemlja) II nima audio, ko ima TV nastavljen na angleščino (ali "standard" ali "auto")?
Ni mi jasno al boš ti "gledal" na BBC Earth ob 12:25 in mi javil, ali naj jaz še enkrat sam "preverim" (mimogrede - ob nastavitvi EN spet tišina, David spet pri RO).
Itaq. Vse Telemachove storitve lahko medsebojno križaš po celi SLO - javna tajna!mama ima viška eno licenco za eon TV app, ali je možno, da si jo jaz aktiviram na smart TV-ju , če stanujem na drugem naslovu kot mama, lp