Meni se dogaja enako na HBOjihImam Sony XF 90 in do včeraj je EON app lepo delal, od včeraj naprej pa nimam več SLO1 HD in SLO2 HD....zvok je slike pa ne...ima še kdo drug podobne težave..
Je... zadnji čas, da so šli v to, prej sem moral TV gledati od 165 daljeA res še ni nobenega komentarja, da so iz EON app “izginili” vsi SD programi, za katere obstaja HD verzija - recimo SK1 do SK3 so samo še HD, enako SLO 1 in 2 itd.
Ne vem kaj naj si mislim - malo me kesira, kaj bo ob kaki slabo “liniji” - prej sem lahko šel na SD in vsaj nekaj videl, sedaj pa ...
Prve izkušnje imaš v sosednji temi....Je kdo že sprobal EON Box?
Se pravi: Kaj je sploh dobrega na novih paketih? To da lahko po novem na 1 TV gledas za 7 dni nazaj in ne vec samo za 3? Tega ne rabim...
Men je pa lih to najbolj, maš več prostora da sploh najdeš kakšen dobr film.
Uploada ne rabim, ker ne uploadam torrentov, tako da mi je useeno, 3 naprave hkrati je več kot dovolj, klici so itak neomejeni v Slo. Ubistvu se za običajnega uporabnika ni nič poslabšalo, le izboljšalo.
Lahko se tudi dokupi 50mbss za 1eur/mesec pa špila kar hočš!
Počakaj do 12.35 ko bo na sporedu Planet zemlja II. Trenutno(Telemach) pri oddaji Najbolj divje vreme... dela "normalno" pri angleščini angleški jezik (ne vem poimensko kdo se oglaša) na romunščini angleški-drug glas kot pri angleščini in zanimivo da pa na madžarščini govorijo po madžarsko (zakaj ne pri romunščini), čeprav se v ozadju sliši angleščina.A lahko prosim kdo preveri ali ima na BBC Earth pri oddaji Planet zemlja II zvok? Pri meni ob nastavitvi “angleški jezik” doni samo tišina, ko pa prestavim na “romunščino” se pa v lepi angleščini oglasi David Attenborough (in ostalo zvočno ozadje).
Da ugotovim ali je težava moj pametni televizor ali so pri TMu kaj zašuštrali.