Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Ali se za caa 55€ bolj splača Siol komplet ali Telemach komplet? Sedaj imam Siol internet (Adsl) in Telemach Digitalno TV, pa bi poenotil.
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Ali se za caa 55€ bolj splača Siol komplet ali Telemach komplet? Sedaj imam Siol internet (Adsl) in Telemach Digitalno TV, pa bi poenotil.
Internet od Siola ti bo bolj stabilno deloval, kakor od Telemach-a. Na tvojem mestu bi imel net od Siola, TV pa od Telemacha zaradi sheme, če ti časovne funkcije nič ne pomenijo, kajti pri Telemachu to deluje samo za par kanalov, pa še to včasih sumljivo- ni še tekoče, da bi rekel človek.
Lp.
Časovnetudi pri Siolu delujejo samo za nekaj programov.Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Internet od Siola ti bo bolj stabilno deloval, kakor od Telemach-a. Na tvojem mestu bi imel net od Siola, TV pa od Telemacha zaradi sheme, če ti časovne funkcije nič ne pomenijo, kajti pri Telemachu to deluje samo za par kanalov, pa še to včasih sumljivo- ni še tekoče, da bi rekel človek.
Lp.
Če se komu ne ljubi brat: Popust lahko unovčite ob prehodu na pakete MIX ali ob naročilu višjega paketa MIX od trenutnega, in sicer ob vezavi za 24 mesecev.
Citat:
Uporabnik jendomen pravi:
Lp
Dekster se nebi strinjal z tabo da je siolov net stabilnejši od Telemachovega. Ko se pogovarjam z bratom, ki ima Siol sem prav vesel da imam Telemach in mi net dela brez problemov. Jaz bi na njegovem mestu vzel kar Telemach.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Sem imel podoben problem, klic na telemach odpravi tezavo.
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
A ima še kdo podobne težave. Imam paket MIX L, vendar nimam na voljo vseh programov, katere sem imel na začetku (pred 1. mesecem, ko sem sklenil naročnino). Npr. manjkajo mi vsi MTV programi, pa še pri nekaterih mi piše no signal. Zagnal sem ponovno namestitev programov in sedaj nimam niti več številk od teh programov, pri katerih je prej pisalo no signal (recimo na št. 137 je Mezzo, potem manjkajo programi do 141, kjer je MTV dance, pa na 143 je pink music, vmes pa tema).
Kaj se da tukaj narediti (a je težava pri meni al pri Telemachu?)
thnx
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Bo treba spustit skozi še enkrat iskanje.
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Bo treba spustit skozi še enkrat iskanje.
sem spustil 2x včeraj zvečer (FIN, NEM), pa je še vedno brez teh programov