Telemach kabelski internet.

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Danes se je zglasil njihov predstavnik , če potegnejo kable do hiše . Vprašal sem ga tudi če je potem nujen priklop in je rekel da se ni potrebno priklopiti .
Ima kdo izkušne če je to res ,da potegne internet ampak ga ne priklopi in lahko ostanemo pri obstoječem ponudniku .npr

Amis = iNternet + televizija = 17 eur internet do 10 mb .
Telemach= 10 mb 25 eur+ 17.40 televizija = 42 eur

razlika= 25 eur.

Se internet napeljuje samo enkrat ali ga lahko po potrebi napeljejo še enkrat in če je tudi takrat brezplačno

Razmišljam pa da bi zavrnil ker so predragi.

Mnenja
Predlogi?

mocco

Pripravnik
28. sep 2008
120
0
16
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Danes se je zglasil njihov predstavnik , če potegnejo kable do hiše . Vprašal sem ga tudi če je potem nujen priklop in je rekel da se ni potrebno priklopiti .
Ima kdo izkušne če je to res ,da potegne internet ampak ga ne priklopi in lahko ostanemo pri obstoječem ponudniku .npr

Amis = iNternet + televizija = 17 eur internet do 10 mb .
Telemach= 10 mb 25 eur+ 17.40 televizija = 42 eur

razlika= 25 eur.

Se internet napeljuje samo enkrat ali ga lahko po potrebi napeljejo še enkrat in če je tudi takrat brezplačno

Razmišljam pa da bi zavrnil ker so predragi.

Mnenja
Predlogi?

http://www.amis.net/web3/zaseb...amp;p=dvojka_tv
http://www.telemach.si/sl/zasebni-uporabniki/paketna-ponudba/paketi-mix

Po teh cenikih je Telemach cenejši z boljšo TV shemo.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Naj ti potegnejo kabel do hiše in namestijo omarico. To naredijo brezplačno.
Lahko celo dobiš brezplačno na preizkus za mesec dni.

Če boš želel zamenjati operaterja to lahko storiš brez posebnih komplikacij.

Moji sosedi so pred leti potegnili kabel do hiše in do sedaj ga ni uporabljala
zdaj, ko je prišla mlajša družina v hišo so samo priklopili internet brez gradbenih posegov.

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Imajo dovoljenje , verjetno so ga pridobili , kabel bo šel ne samo po našem ampak po tujem ozemlju + po našem ca .1 km ga bodo potegnili iz večjega naselja skozi hrib v vas. Ni mi omenjal ,da bi bilo potrebno kar koli podpisat . Samo prišel je nek tip češ ,da se v vasi napeljuje kabelski internet. Zanimalo ga je katerega ponudnika imamo in kakšna je hitrost odgovoril sem mu . Potem mi je rekel , da napeljujejo stvar brezplačno , ko sem ga vprašal če je priklop nujen je to zanikal to je vse potem mi je še pokazal kje naj bi potekal kabel , rekel sem mu ,da potrebujem večinsko mnenje sestra se strinja mati ni nič rekla očetu pa še omenjal nisem . Ja ta je res malo huda , če pomislim ,da bodo zaradi nas zdaj rili po travnikih . Če kdo ve koliko globok kanal običajno naredijo za položitev kabla?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Če nisi vezan na priklop in ti ne bodo ven metali kakih talkovcev ali asfalta, pol ne vem kaj razmišljaš;) Zemlja se bo že nazaj poravnala, travca pa tut zrastla. Zdej ne bi priklopil, čez 2let se boš pa mogoče po glavi tepel, ker ne boš imel izbire na druzga operaterja. Sej mogoče bo kdaj prišel zakon, da si bodo mogel operaterji med seboj delit kablovje...
Si predstalvjaš da tvoji predniki ne bi takrat hotli telefonskega kabla do hiše;)? Kako bi sedaj klel, ko ne bi mogu surfat;)