Telekom podpora

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tega pa nebi vedel, sem še premalo časa na tem delovnem mestu in mi še ni uspelo vsega ugotovit
wink-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.484
1.050
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Če jo je do sedaj nastavljal Telekom ( serviser je šel žal v penzijo ) ne vidim razloga zakaj je kar naenkrat Telekom ne bi več rihtal.

Kaj pa če je serviser to delal na svojo roko?

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Sem imel pred par dnevi podoben primer, sam men je skurilo modem, napišem zvečer pozno mail na tehnično pomoč, ker na 080 1000 jih ne dočakaš.Napišem, da mi dela zelo počasi internet in priložim slike o hitrosti, moram reči, da čez par minut dobim mail nazaj, da je preveril in sam ugotovil, da se modem počasi odziva, naslednji dan me kličejo iz tehnične pomoči in me vpraša katere lučke svetijo na modemu in kak so kabli priklopljeni in sva končala. Popoldan dobim mail, da so zadevo preverili in delajo na tem da odpravijo napako. Naslednje jutro kleče serviser, da pride osebno pogledat, za pol ure je bil pri meni. Pride starejši prijazen možakar, pogleda modem, gre v omarico in zmeri, vse vredi, pol še zmeri na vtičnici, tudi vredi, zmeri modem in ugotovi slabo odzivnost, nato ga zamenja in glej zadeva zalaufa tako kot treba, takoj je našel napako in brez kakega kompliciranja zamenjal modem, čeprav sem šele bil 4 dni njihov naročnik. V primerjavi z Amisovo tehnično pomočjo se lahko amisovci skrijejo pred telekomovci. Upam, da se ne pokvarijo...

Sem mel 3tedne nazaj identicen primer.

Wifi nehu delat Klicu ob 23h zvecer na pomoc to 080 linijo. Po presenecnju 3min in je nekdo dvigu modem se ni odzivu... naslednji dan sm dobu nov modem brez problemov tokrat jih morem pohvalit to je zelo redko... ampak je

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ni delal na svojo roko, poklicali so na Telekom in povedali kaj bi radi in serviser je prišel poštimat.
Ta mladi, ki je pa sedaj prišel je pa odprl samo prvo omarico in rekel, da je skurjeno, tadruge, ki je malo nižje sploh ni odpiral.

Ko pogledaš celo plato vidiš, da ni nikjer nič skurjeno, isto je rekel električar, ki je premeril celo plato.

Ali se ta ne spozna na svoje delo ali pa mu samo ni bilo, ker se mu je mudilo domov.