Telekom Neo

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Zakaj pa je A1 največje sranje? Jaz ga imam in mi dela normalno, sploh odkar imam Smart TV app. Pred dvemi leti ke pa mi stekal TV pogosto, potem je bilo bolje. Je pa res, da nisem zahteven uporabnik, ki bi rabil 1 giga paket. :norec:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Jah, tudi prav.

Zakaj bi te jaz prepričeval, ti si se odločil, ti imaš in ti si zadovoljen s tem. Nimam interesa razumeš, ne tržim teh storitev. Na podlagi izkušenj, sploh ko je v igri support ti povem da niso resen ponudnik. Ni vedno vse in zgolj v ceni, pa na koncu niti niso tako zelo ugodni kot se predstavlja. Osebno imam pri Telekomu dost boljši deal.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Glede na to, da si se norca delal iz predloga, me je zanimala utemeljitev. Jaz npr na Telemach ne grem več, ker sem imel kot stalen uporabnik po 40 EUR višje cene kot novi. Poleg tega pa so hoteli mamo prevarati v podpis aneksa, čeprav ga ni rabila. So ji rekli da MORA podpisati pogodbo, če ne bo brez storitev ostala. :bonk: Mene so pa klicali vsak teden da naročim mobilne storitve, čeprav sem 10x rekel da imam služben telefon in naj nehajo klicati.

Zaenkrat imam A1, cena je ok in zame kot preprostega uporabnika, ki gleda TV manj kot uro na dan, je ok. Če se poslabša, bom gledal Telekom ali T2 verjetno, odvisno od ponudbe takrat.

• Všeč mi je
Reactions: AvtoFun

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
A1 ima več tv kanalov kot drugi...to je dejstvo.
Ima pa res samo pol giga prenosa na optiki. Grozljivo...kakor za koga.
Ampk...ravno zaradi A1 so začeli drugi spuščati cene in nabijati akcije za nove naročnike. Telekomovci so itak težka mafija in jih je nazadnje tudi telemah tožil...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Telekom so itak že vsi tožili, imam občutek da ker je državni da vsi razmišljajo v smislu: lako čemo mi to. Kakšni so pa kaj epilogi teh tožb? Uspeh? Ne bom googlal, bi pa rekel da slab.

Kar se pa tiče števila programov, nisem preverjal, me pa zanima kako je pri A1 kaj z vsebinami od demand? Se pravi razne baze, videoteke in podobno? Mislim da pa tukaj Telekomu ne seže nihče do kolen.

Samo ena farsa od najbližjega soseda, 2 leti imamo sedaj novo optiko. Jaz sem v štartu imel v gostovanju Telemach, sedaj imam Telekom, on pa je hotel prišparati in vzel A1. Dva meseca mu niso tega skupaj spacali. Po pol leta muke, prekinitev, menjav recieverjev, jim je zmankalo idej. Skratka clovek je sedaj na Telemachu ze sigurno kaksno leto, ker mu je dvignilo plafon in vse deluje brez napak. Najvecji problem je takrat bilo na A1 dobiti nekoga ki bi mu bilo jasno zakaj gre, imeli so premalo tehnikov na terenu itd...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
no, zdaj smo tud mi vstopili v telemachov svet EON.

sej tv vmesnik se bom ze navadil.

sam ta android vmesnik mi me gre v stango.

grem v google play, napisem google, pa najde kao iskalnik. in ko kliknem nanj, ga posodobim, potem je pa le se opcija odmest. ker je ocitno ze instaliran, kje ga najdem?

se da bt misko priklopit, al je bt zaseden z daljincem?

kako je z browserji? vidim da chroma ne najde, ceprav naj bi bil dosegljiv. zdej sem snel puffin tv, pa je kar storast... je firefox kaj bolj mehak? kaj pa kaksen, da bi sinhroniziral podatke s chromom?

youtube - dela vanced verzija? ker tile oglasi so cist too much, k skoz delam brez njih...

.....

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.526
3.026
113
Tole ni ravno namenjeno za brskanje po internetu, uporabi računalnik. SmartTubeNext dela.

dwight

Pripravnik
29. nov 2013
216
10
18
Letos ukinjajo tudi box s naprave, tako da ostane še samo neo box in njihova aplikacija