Citat:
Uporabnik mAn pravi:
Evo, da še jaz napišem moj problem, ki se tiče Telekoma....
In sicer, do nedavnega pri nas ni bil mogoč internet (ADSL), ker ni bilo paric... Dosegli smo, da so nam potegnil kabel...
No, zdaj pa sem oddal poizvedbo na siol spletni strani in dobili smo negativen odgovor. Da ni mogoče, zaradi tehničnih zadev.
Zdej pa tkole... Sosed pa ni dal nič poizvedbe in je šel direkt podpisat pogodbo (za internet+telefonijo+TV) in že ima internet in vse ostalo.
Mi lahko poveste, kaj je lahko razlog?
Oz. Kaj naj naredimo?!?
Hvala!
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Še moja zgodba.... Moram nekam napisat.
Pride danes možakar iz telekoma "priklopit". Pravi, da je ADSL možen le, če imam navadni telefon. Sicer ne.
Ker je baje možno imeli ADSL le ob hkratni naročnini na PTSN.
Citat:
Uporabnik Bucko pravi:
Sosed gre lahko, jaz ne? A to ni diskriminacija?
Citat:
Pri sklenitvi pogodbe xDSL zahtevas PRD in operaterju podpises pooblastilo za odjavo telefonskega prikljucka.
novi prikljucki morajo biti xDSL ready
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Še moja zgodba.... Moram nekam napisat.
Naročim priključek (star bajta, vendar do sedaj brez priključka; zračna oddaljenost od centrale cca 300 m), in povem, da bom imel le in samo internet. Brez "navadne" telefonije.
Pride danes možakar iz telekoma "priklopit". Pravi, da je ADSL možen le, če imam navadni telefon. Sicer ne.
Ker je baje možno imeli ADSL le ob hkratni naročnini na PTSN.
S sabo je prinesel že spisano pogodbo z mojo novo PTSN telef. št. in optimistično pričakoval, da bom podpisal.
Nisem podpisal. Rekel sem ko bo adsl možen, naj se oglasi.
Sm mu pa pozabu povedat, da mora čimprej odrezati kabel, ki so ga do hiše potegnili pred 10 dnevi.
GRRRR!!!
Ali obstaja opcija, da vzamem ADSL + PTSN in slednjega odjavim po 1 mesecu?
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Mogoče centrala pri vas ne podpira PRD ?