Telefonija na HR

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Saj ti drži 270 dni, so blokirani dohodni in odhodni klici...v 270 dnevih pa že grem na HR in jo napolnim....jaz jo imam že ene 4 leta (TELE2) in sem z njo zelo zadovoljen...Sem pa kupil tudi SIMPA USB stick za 148 kunic in zadeva dela bp (kjer nimam WiFija ga uporabljam - 24 ur dostopa ali 250 MB -> 20 kunic). Mene noro visoke cene roaminga na HR ne prizadanejo
cheer.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Saj je... samo je ali predrag (satelitski) ali pa je samo drag (mobilna omrežja).
Ma mobilni je tudi predrag.
Razen novejših paketov, ki pa veljajo samo "doma", v tujini pa "nadoknadijo razliko".

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113

Odlično, zdaj pa ti daj meni povedat kje naj človek kupi to TELE2 sim kartico? A to lahko dobiš le kartico ali moraš vzet tisti njihov paket "Tourist pack with Alcatel OT-105 phone for 145 kn". Sicer ni drago, 20€ ampak kaj če človek s telefonom če jih ima doma celo goro
smile-1.gif

Lp

gpc17

Pripravnik
15. dec 2009
71
0
6
LJ
Kolikor že na njihovi strani piše lahko kupiš samo sim za 50kn.. Kje kupit pa nimam pojma :D

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Saj je... samo je ali predrag (satelitski)

Huh? Kdaj si pa ti tole nazadnje pogledal?
smile-1.gif

Unlimited data preko satelita je, reci in pisi, 34.99 EUR v domaci zoni. Unlimited voice v domaci zoni? Why, 34.99 EUR
smile-1.gif
Se pravi, za 70 EUR (povezani 77 anyone?) lahko neomejeno cvekas n prenasas podatke. Sicer bo to vcasih malo problematicno, ker rabis imet satelit nad seboj, pa tudi hitrostnih rekodov ne bos podrl pri prenosu podatkov, ampak, hey, ni ravno drago, ne?

http://www.globalstareurope.com/en/content.php?cid=204

Ce si pa tak user, kot sem jaz - se pravi samo kot emergency backup - ni blema, imajo paket brez narocnine, outbound klici so 0.80 EUR na minuto, inbound so pa zastonj (spet, v domaci zoni). Ampak, recimo, na Novi Zelandiji je bilo ceneje klicat dam prek satelita (1.55 EUR) kot preko mobilca - mislim, da je bilo okoli 3 EUR...
smile-1.gif

http://www.globalstareurope.com/en/content.php?cid=209

Satelit ze dolgo ni vec tako drag, kot folk misli.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.452
113
Citat:
Uporabnik gpc17 pravi:
Kolikor že na njihovi strani piše lahko kupiš samo sim za 50kn.. Kje kupit pa nimam pojma :D
Saj piše na linku:

Tele2 Tourist start packs are sold in all Tele2 authorized distributors, at Tele2 partners, in Konzum supermarkets, Tisak, Slobodna Dalmacija and Glas Istre news-stands & Hrvatska pošta post offices.