Telefonija na HR

erikson

Guru
25. avg 2007
22.690
6.452
113
Ja. Do 30.9.2010 so klici na stacionarne v tujino 0,07 €/min, mobilne v tujino 0,28 €/min. Obračunski interval 1 minuta. Vzpostavitev povezave 0,035 €/klic.

Po 30.9.2010 0,10 €/SMS, 0,28€/min vsi klici v tujino.

Uporablja se lahko njihovo omrežje Tele2 ali T-Mobile.

Zaradi preobremenitve SMS centra v poletnih mesecih je možno, da SMS sporočila niso dostavljena (drobni tisk).

gpc17

Pripravnik
15. dec 2009
71
0
6
LJ
Super. Definitivno vzamem ta paket ko pridem na morje. To je prav posebni paket za kao turiste? Cena je pa 50 kn za sim in 50 kn je že gor če sem prav prebral?

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Imam TELE2 kartico ze kar nekaj časa (4 leta) in nikoli ni bilo nobenih problemov, Tudi omrežje so lepo postavili, tako,da letos skoz v njihovem omrežju, mi ni nič preklopilo na T-Mobile (nacionalni roaming). Glede na tole ponudbo me mika, da bi kupil tole sim kartico. Jaz za SMS plačujem 0.29 kunice /redna predplačniška (blabla) tarifa/

Naši operaterji pa nabijajo cene pogovorov in SMS iz HR v SLO v višave...
stupid-1.gif
Čimveč naj nas kupi tole simko, ne pa da plačujemo oderuške cene v roamingu.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Imam TELE2 kartico ze kar nekaj časa (4 leta) in nikoli ni bilo nobenih problemov, Tudi omrežje so lepo postavili, tako,da letos skoz v njihovem omrežju, mi ni nič preklopilo na T-Mobile (nacionalni roaming). Glede na tole ponudbo me mika, da bi kupil tole sim kartico. Jaz za SMS plačujem 0.29 kunice /redna predplačniška (blabla) tarifa/

stupid-1.gif

Je kje kaka primerjalna tabela cen klicov iz hrvaške sim v SLO ? Da vidim kaj se bolj splača, TELE2 ali VIP. Na kolko časa jo je treba polnit ?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik asko pravi:
stupid-1.gif

Jaz sem kar VoIP od firme uporablal. So bili vsi klici po T-2 tarifi.
evil.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
stupid-1.gif

Jaz sem kar VoIP od firme uporablal. So bili vsi klici po T-2 tarifi.
evil.gif
Polovico cene določijo hrvaški operaterji. Tako da se najprej zahvali hrvaškim operaterjem
smile-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Mene visoke cene na HR ne zadanejo. Uporabljam TELE2 sim in pošiljam SMS za 0.29 kunice, za klice pa uporabljam Detel telefonijo...(imam WiFi dostop)

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz pa ne vem kaj imam....na sim piše T-Mobil je pa tista ki jo morem polnit....vem samo da za 5 minut pogovora se mi je odbilo 20 kun...rabim pa jo za njihov parkig plačat ko grem dol...da se ne hebem z listki.

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Jaz že več let koristim varianto predplačniških kartic, do sedaj sem vedno jemal Tomato prepaid.

Naši te pa itak ogulijo kolikor se le da.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Verjetno se ne splača potem polnjenje vsake tri mesece in raje vsako leto kupiš novo?

Lp.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Mene visoke cene na HR ne zadanejo. Uporabljam TELE2 sim in pošiljam SMS za 0.29 kunice, za klice pa uporabljam Detel telefonijo...(imam WiFi dostop)
Vprašanje: Zakaj ni globalnega dostopa do interneta?
Odgovor: Ker bi večina mobilnih operaterjev takoj propadla.

jezen.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Saj je... samo je ali predrag (satelitski) ali pa je samo drag (mobilna omrežja). Wifi pokritosti v teoriji ne more biti, ker je oddajna moč zakonsko omejena na 100mW(?) kar znese cca. 100m. Probali so z WiMax-om, ki je taka polomija, da je groza, to je pa to kar imaš zaenkrat
grin1.gif

Zastonjskih stvari pa nikoli ni bilo in jih nikoli ne bo
tongue-1.gif

Lp