Telefon za žensko z wlanom?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ne obstaja. heheh

Daj malo več povej, za kolko dnara, firma, OS itd?? Če rabi tudi za eduroam omrežje odadejo nokije in p990i.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
iPhone?
smile-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Aha, pol pa je bolđe vzet majn "zahtevn" symbian, kot win mobile telefon. Najbolši nakup trenutno je p1i, , e61i,pa n95 je tudi že poceni. Vbistvu dobiš oboje novo za pol cene, kot si jo podal v zgornjem postu. Dražje zadeve: nokia n95 8gb, n78, n82.Vse je podobno drago, zato je fajn gledat tudi na velikost zaslona, da nekak izkoristiš wifi.:) Zato sem nabavil n95 8gb, ki ima isto velik zaslon kot win mobile telefoni. SE Pi1 ima že malenkost manjšega, ki pa je na dotik občutljiv, tudi to je pomembno.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Sorry, ampak mislim, da Nokia E61i ni ravno prava izbira ... za žensko, da se razumemo.
tongue-1.gif

Sicer ga mam sam in ni kaj za dodat ... v glavnem, super telefon, samo izgled je bolj "labav" ... (beri: velik telefon. Ampak posledično je tudi velik ekran, kar je vsekakor velik plus, vsaj pri navigaciji)

Noker

Nazadnje urejeno:

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.972
6.589
113
če je vseeno, da je Win mobile (če se ji bo dalo počakati), potem naj vzame HTC Diamonda - izgleda zelo prezentabilno.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Diamonda se ne splača kupovat. Ima preslabo baterijo, kar je največja napaka. Sledi 4gb internega diska in nobene možnosti razširitve. 4GB oz. 3,7GB zmanka zeeloooo hitro.Slabost je tudi,če gledaš da tistih dodatnih 30g in pa par mm razlike v debelini nima pomena zate, da nima qwertz tipkovnice. Tudi LED dioda bi še kako prav prišla... Vse to v primerjavi z HTC Touch Pro, ki ima še več rama kot diamond 288 MB vs. 192 MB .Razlika v ceni pa bo minimalna. Če daš 450 eur, boš verjetno šel tudi do 500 eur in kupil.

on: Ne splača se trenutno kupovat tak dragega telefona. Če kupuje za 2 leti, naj počaka do septembra, ko pride n96 in podobne igračke, drugače pa naj zaj vzame kakega od zgoraj našetih za 250 eur max.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.972
6.589
113
saj jaz to vse vem, ampak edina pogoja, ki ga je on dal, je bil wlan pa "ženski", kar pomeni lep. Oboje Diamond je.

Kar se pa 4gb tiče... sigurno je boljše, če lahko razširiš s kartico do nekajkrat toliko, ampak saj tudi 4gb ni malo. jaz ne vem, a samo jaz redno brišem dol stvari, ki jih ne rabim več. A jih vsi kar gor pozabite? 4gb pa ja ni tako malo.

Baterija je res bolj boga, ampak če v specifikacijah gledam: več kot 2 tedna standbya in 4,5h pogovora na UMTS. itak je treba malo stran vzeti, ampak tako je tudi pri drugih telefonih, ki imajo na papirju "manjše" minute.

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
saj jaz to vse vem, ampak edina pogoja, ki ga je on dal, je bil wlan pa "ženski", kar pomeni lep. Oboje Diamond je.

Kar se pa 4gb tiče... sigurno je boljše, če lahko razširiš s kartico do nekajkrat toliko, ampak saj tudi 4gb ni malo. jaz ne vem, a samo jaz redno brišem dol stvari, ki jih ne rabim več. A jih vsi kar gor pozabite? 4gb pa ja ni tako malo.

Baterija je res bolj boga, ampak če v specifikacijah gledam: več kot 2 tedna standbya in 4,5h pogovora na UMTS. itak je treba malo stran vzeti, ampak tako je tudi pri drugih telefonih, ki imajo na papirju "manjše" minute.

Če naložiš 500 mp3jev in karte za navigacijo, zmanjka 4gb zelo hitro. Glede baterije, jaz ne gledam minut temveč le kapaciteto. Te
minute so bolj kot ne marketinška finta .Takega standbyja doma ne moreš imet.

Pod 1200 mA baterija nima kaj delat v takem telefonu.
d055.gif

Tudi touch pro je lep oz. isto lep
evil.gif

Nazadnje urejeno: