Telefon Vodafone live!

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Kako bi se dalo znebiti Vodafonovih menijev in teh nagravžnih ikon na SE W910i? Po možnosti tako, da bi mi še vedno veljala garancija?

Hvala,
lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Zamenjaj temo in spremeni hitre tipke(dostopne) v kakšno drugo funkcijo in je
smile-1.gif
Simpl...

lp

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Ker včeraj sem videl nekoga, ki je imel popolnoma enak telefon z nalepko Vodafone na spodnji strani in notri simko od Simobila, a je imel normalne SE menije.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Če te tako moti, lahko neseš tudi na kak neuradni servis in ti zamenjajo FW. Res pa je, da pomahaš pa pa tudi garanciji.

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik flajr pravi:
Ker včeraj sem videl nekoga, ki je imel popolnoma enak telefon z nalepko Vodafone na spodnji strani in notri simko od Simobila, a je imel normalne SE menije.

Jaz sem zbrisal vodafone meni na noki na tak način, da sem si s spleta dol potegnil program, ki lahko z njim spreminjaš produktno kodo in sem spremenil produktno kodo, ki je namenjena za balkan (Balkans). Potem, ko sem produktno kodo spremenil sem zagnal program od nokie, ki je namenjen za posodobitev telefonov. In ko se mi je naložil novi firmware se je meni od vodafone odstranil.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik smack pravi:
Citat:
Uporabnik flajr pravi:

Jaz sem zbrisal vodafone meni na noki na tak način, da sem si s spleta dol potegnil program, ki lahko z njim spreminjaš produktno kodo in sem spremenil produktno kodo, ki je namenjena za balkan (Balkans). Potem, ko sem produktno kodo spremenil sem zagnal program od nokie, ki je namenjen za posodobitev telefonov. In ko se mi je naložil novi firmware se je meni od vodafone odstranil.

Ampak mocno dvomim, da bo ta postopek deloval na Sony Ericssonu
evil.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik flajr pravi:

Ja zakaj pa potem njega nisi vprašal, kako mu je uspelo?
wink-1.gif

Drugače pa raje kupi telefon v prosti prodaji oz. pri kakem operaterju, ki ne posiljuje z lastnim SW.