Tekaški pas

MiranR

Pripravnik
3. sep 2007
225
4
18
Murska Sobota
Sam veliko tečem in sem preiskusil že 2 modela teh pasov. Eden popolnoma zanič, drugi pogojno uporaben
rolleyes-1.gif
.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Kot je napisal predhodnik. Flaše in telefona med tekom ne rabiš, ključ gre pa v žepek na riti. Ker glavna funkcija tega pripomočka je to da moti. Kolk urne ture po pustinji delaš da bi to rabil? Kar je manj kot uro (in pol) itak ne rabiš, kar je več pa splaniraš mimo "pipe".

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
rajš brez vode kot pa telefona-sports tracker
tongue-1.gif

bomo še mal premislni pa šli v kako trgovino probat.
Hvala za nasvet!!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
intersport 20€
Posebnost tega pasa je, da gre not SGS2 z ovtikom in še slušalke so lahko vklopljene
wink-1.gif

Preizkušeno, ne skače in ne tepe po riti:) Original slušalke od telefona pa tudi lepo stojijo v ušesih

2012_Asics_Running_Bottle_Waistpack.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Kot je napisal predhodnik. Flaše in telefona med tekom ne rabiš, ključ gre pa v žepek na riti. Ker glavna funkcija tega pripomočka je to da moti. Kolk urne ture po pustinji delaš da bi to rabil? Kar je manj kot uro (in pol) itak ne rabiš, kar je več pa splaniraš mimo "pipe".

Do 1h da ne bi rabil človek nič piti? Kaj pa poleti, ko je zunaj 30+?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
1h teka res ni veliko to je za povprečnega amaterskega tekača 10-15 km, kar moraš odteči brez vode! Pij pol ure prej in nato ko se vrneš, kakšen energijski napitek.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
jaz imam za ključe kot neko zapestnico z žepkom za okoli roke. in ne moti nič. mi je pa problem kam bi dala mp3 player...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tincelj pravi:
jaz imam za ključe kot neko zapestnico z žepkom za okoli roke. in ne moti nič. mi je pa problem kam bi dala mp3 player...

Tega enostavno zatakneš za rob hlač
smile-1.gif
če imaš apple ipod shuffle, nano, imaš "sponko", ki je super, pa nič te ne moti;

Možnost je tudi na rob majice...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
1h teka res ni veliko to je za povprečnega amaterskega tekača 10-15 km, kar moraš odteči brez vode! Pij pol ure prej in nato ko se vrneš, kakšen energijski napitek.

Se strinjam ... jst si ne predstavljam, da bi med tekom nosila to zadevo okrog pasu. Ponavadi si vzamem flaško pa jo pustim nekje, da lahko pijem potem ko se vračam nazaj. Itak pa čez dan spiješ dovolj pa potem niti ne rabiš med samim tekom piti. Sej tekočina ima učinek na tek, ampak to se pozna pri resnih maratoncih, ne pa pri nas navadnih rekreativcih.